KONOR MEKGREGOR ULOŽIO OGROMAN NOVAC NA OPLAKDU: Poznati borac otkrio ko mu je favorit u finalu EP!

Autor:

Sport

13.07.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Videćemo da li je u pravu.

KONOR MEKGREGOR ULOŽIO OGROMAN NOVAC NA OPLAKDU: Poznati borac otkrio ko mu je favorit u finalu EP!

Foto: www.profimedia.rs

Svi navijači Engleske će se nadati da će Konor Mekgregor sutra biti za 86.000 funti siromašniji. Razlog tome je što se ovaj MMA superstar kladio veliku sumu novca na poraz Tri lava u finalu Evropskog prvenstva 2024. Mekgregor je podelio svoju ogromnu opkladu na društvenim mrežama, otkrivajući da je uložio 100.000 evra (86.000 funti) na pobedu Španije nad ekipom Gereta Sautgejtal rezultatom 2:1 sa kvotom od 25,1, McGregor bi mogao da osvoji neverovatnih 3.2 miliona funti ako se opklada obistini.

- Prelepo, 3.7 miliona evra u igri za moj rođendan! BOGATI POSTAJU JOŠ BOGATIJI, BUDITE UZBUDJENI! - rekao je samouvereni Mekgregor.

Foto: Tanjug/AP/John Locher

Razbesneo Engleze: Konor Mekgregor

Englezi će se nadati da će njihovi napori u Berlinu biti dovoljni da podignu pehar i time osujete Mekgregorov plan da se još obogati. Bez obzira na to da li će uspeti da odu korak dalje od srčanog poraza na Vembliju 2021. godine, oni će napustiti Nemačku kao tim koji je ostavio istorijski trag. Ova 26-člana ekipa postala je prva muška engleska reprezentacija koja je stigla do finala nekog velikog takmičenja na stranom terenu. Sam Sautgejt je takođe ušao u istoriju kao prvi menadžer engleske muške seniorske reprezentacije koji je došao do dva finala velikih takmičenja.

Mekgregor već unovčava svoje opklade u poslednje vreme. Ovaj UFC zvezda je zaradila 1.2 miliona funti od svog uloga od 390.000 funti na pobedu Nate Diaza nad Jorge Masvidalom ranije ovog meseca. Međutim, Diaz nije bio impresioniran ovim ogromnim dobitkom, jednostavno odgovarajući "to je kul" kada su ga pitali za Mekgregorove dobitke

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading