JEDAN OD NAJBOLJIH NAPADAČA DANAŠNJICE, ALI TEŽAK BAKSUZ: Proklestvo Harija Kejna se nastavlja!

Autor:

Sport

15.07.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englezi poraženi u drugom uzastopnom finalu.

JEDAN OD NAJBOLJIH NAPADAČA DANAŠNJICE, ALI TEŽAK BAKSUZ: Proklestvo Harija Kejna se nastavlja!

Foto: Tanjug/AP

Kapiten Engleske i fudbaler Bajern Minhena, Hari Kejn još se bori sa nedostatkom trofeja u svojoj karijeri. Uprkos njegovim izuzetnim veštinama i doprinosu, Kejn je doživeo razočaranja u različitim takmičenjima, kako na klupskom, tako i na nacionalnom nivou i veorvali ili ne, još uvek nije osvojio nijedan trofej u karijeri.

Kejnove ambicije za osvajanjem velikog trofeja ponovo su bile srušene kada je Engleska doživela poraz u finalu Evropskog prvenstva protiv Španije, označavajući njegov drugi uzastopni poraz u evropskom finalu. Njegova nesreća se proteže i van međunarodne scene, jer je pretrpeo poraze u dva Liga kupa i finalu Lige šampiona sa Totenhemom, kao i Superkupu sa Bajernom protiv Lajpciga. Dani Olmo, pokazao se značajnom preprekom za Kejna, pružajući izuzetne nastupe u ključnim utakmicama.

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn

Izražavajući svoju želju za pobedničkom noći u finalu, Kejnovu odlučnost ostaje nepokolebljiva. Uprkos preprekama, on je spreman da iskoristi novu priliku u predstojećoj sezoni. Sa Bajernom koji se takmiči na više frontova, uključujući Bundesligu, Nemački kup i Ligu šampiona, Kejnova potraga za dugo očekivanim trofejem mogla bi da se završi do maja 2025. godine.

Biće zanimljivo videti da li će naredne sezone Kejn skinuti proklestvo i konačno doći do nekog trofeja u karijeri sa Bajern Minhenom,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading