KONOR MEKGREGOR SE DOBRO OBOGATIO: Poznati borac uzeo veliku svotu novca!

Autor:

Sport

15.07.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englezima se ovo neće svideti.

KONOR MEKGREGOR SE DOBRO OBOGATIO: Poznati borac uzeo veliku svotu novca!

Foto: Instagram/printscreen

Nacionalni tim Španije je osvojio svoju četvrtu titulu prvaka Evrope pošto je savladao Englesku rezultatom 2:1. Ovo je veliki uspeh za ''furiju'', a po svemu sudeći čitav stari kontinent je navjao za njih. Izabranici Luisa de la Fuentea su pokazali najviše na evropskoj smotri i potpuno zaslužili ovaj uspeh.

Španci su obradovali i legendarnog Konora Mekgregora. Naime, poznati borac se kladio da će Španija osvojiti Evropsko prvenstvo i da će u finalu dobiti Engleze rezultatom 2:1, što se ispostavilo na kraju i tačno. Megregor je uložio 100.000 evra, a dobio je 3.7 miliona evra, što je moramo priznati i više nego masna cifra. 

Foto: Tanjug/AP

Doneli Mekgregoru dobru zaradu: Reprezentativci Španije

- Prelepo, 3.7 miliona evra u igri za moj rođendan! BOGATI POSTAJU JOŠ BOGATIJI, BUDITE UZBUDJENI! - rekao je pre finala Mekkgregor.

Mekgregor već unovčava svoje opklade u poslednje vreme. Ovaj UFC zvezda je zaradila 1.2 miliona funti od svog uloga od 390.000 funti na pobedu Nate Diaza nad Jorge Masvidalom ranije ovog meseca. Međutim, Diaz nije bio impresioniran ovim ogromnim dobitkom, jednostavno odgovarajući "to je kul" kada su ga pitali za Mekgregorove dobitke.

Biće zanimljivo videti da li će Mekgregor i u budućnosti pogađati rezultate i koliko će još novaca zaraditi. On je poznat po svom temperamentu i raznim kontroverzama. Ovim potezom je oduševio Špance, dok je sa druge strane razbeseno Engleze koji su bili ubeđeni da će njhova selekcija osvojiti Evropsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading