RADE BOGDANOVIĆ OPET IZDOMINIRAO! To je takva jednostavnost, OVO teško možeš da POBEDIŠ!

Autor:

Sport

14.07.2024

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Crvena furija" osvojila četvrtu evropsku titulu.

RADE BOGDANOVIĆ OPET IZDOMINIRAO! To je takva jednostavnost, OVO teško možeš da POBEDIŠ!

Foto: printscreen/RTS

Fudbalska reprezentacija Španije osvojila je Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, pošto je u velikom finalu savladala selekciju Engleske rezultatom 2:1 (0:0).

Junak trijumfa "Crvene furije" bio je Mikel Ojarzabal, napadač Real Sosijedada je u samom finišu utakmice postigao pobedonosni pogodak, koji je izabranicima Luisa de la Fuentea donela je četvrtu evropsku titulu španskoj reprezentaciji.

Stručni konsultant RTS, Rade Bogdanović, izneo je svoje viđene utakmice, koja je odigrana na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

- Danas smo gledali jedno od najlepših poluvremena. Videli smo kod sva tri gola magiju, nisam video bolje postignute, kod prvog, španskog, engleskog... Drugo poluvreme na nivou ekstraklase, gde ste mogli da vidite sve, šanse golove, naročito kod prvog gola. U začetku akcije desna spoljna odigravanje Španaca, kod gola Engleza isto tako. Ipak, greška odbrambenog igrača Engleza koštala ih je gubitka titule. Englezima se nije dalo i neće zadugo, jer ova reprezentacija Španije ima neviđenu perspektivu. Mladost teško možeš da pobediš - rekao je Bogdanović gostujući u emisiji RTS "fudbal pobeđuje" i dodao:

Foto: printscreen/RTS

 

- Trebalo je ranije da završe, nisu postigli, iako je bilo iznenađenje tako rano u drugom poluvremenu da daju gol. Oduševilo me je tri gola, sva tri su postignuta iz jednog dva dodira, tap-tap gol, to je jednostavnost. O fudbalu će se pričati, to je toliko jednostavno, ovaj gol španske reprezentacije, to je toliko ljudi jednostavno. Vrhunski igrači koji znaju gde je napravljen način i sistem igre, on će se vrteti godinama kao jednostavnost - istakao je Bogdanović.

BOBUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading