A, U LONDONU - MUK! Nerealna REAKCIJA kod navijača Engleske kada su primili GOL od Španije! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.07.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverica u taboru britanskih simpatizera.

A, U LONDONU - MUK! Nerealna REAKCIJA kod navijača Engleske kada su primili GOL od Španije! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Engleske doživela je težak udarac u finalu Evropskog prvenstva kada je Niko Vilijams postigao prvi gol za špansku selekciju.

Ovaj potez izazvao je burne reakcije među navijačima koji su pratili meč u Londonu. Veliki muk zavladao je u glavnom gradu Engleske nakon što je Vilijams iskoristio asistenciju Lamina Jamala i zatresao mrežu u 47. minutu.

Ispred svakog lokala u glavnom gradu Engleske okupili su se navijači kako bi zajedno pratili nastup svoje selekcije. Većina njih je ostala ispred pabova, jer su rezervacije odavno već bile popunjene. Ova situacija jasno pokazuje koliko je važan bio ovaj meč za britanske navijače, koji su se nadali istorijskom trijumfu na Evropskom prvenstvu.

Engleska fudbalska reprezentacija nikada nije osvojila Evropsko prvenstvo, te je svaki nastup na ovom takmičenju bio od velike važnosti za navijače. Na prethodnom šampionatu, "Gordi Albion" je poražen u finalu od Italije posle penala, pa je ovaj meč prilika da se ispravi taj neuspeh i osvoji prvi evropski trofej.

Nakon primljenog gola od strane fudbalske reprezentacije Španije, navijači Engleske su s nestrpljenjem pratili nastavak meča, nadajući se preokretu. Slika ispred paba podseća na one dane kada je Zvezdina legenda Dušan Savić u meču protiv Arsenala utišala britansku prestonicu i čuvenu rečenicu: "A, u Londonu - muk"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading