LUDILO U BERLINU! Palmer EVROGOLOM doneo IZJEDNAČENJE! Engleze ponovo UTIŠAO Ojarzabal! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.07.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan fudbal u drugom poluvremenu.

LUDILO U BERLINU! Palmer EVROGOLOM doneo IZJEDNAČENJE! Engleze ponovo UTIŠAO Ojarzabal! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Uzbudljivo finale Evropskog prvenstva između reprezentacija Španije i Engleske donelo je goleadu u drugom poluvremenu, gde su viđena čak tri gola.

"Crvena furija" je povela u 47. minutu zahvaljujući golu Nika Vilijamsa, ali je rezervista Engleske, Kol Palmer, u 73. minutu uspeo da izjednači rezultat spektakularnim pogotkom.

Niko Vilijams je bio taj koji je uneo radost među navijače Španije kada je postigao gol u 47. minutu. Njegov precizan udarac savladao je engleskog golmana i doneo prednost njegovoj ekipi.

Međutim, radost navijača Španije bila je kratkog daha jer je rezervista Engleske, Kol Palmer, uspeo da izjednači rezultat u 73. minutu. Njegov udarac sa 25 metara pogodio je donji desni ugao gola Španije, ostavljajući golmana nemoćnim.

Ipak samo nekoliko trenutaka trajala je rados Engleza, pošto je na centaršut Marka Kukurelje precizan bio Mikel Ojarzabal i ponovo vratio prednost na stranu "Crvene furije", koja je u 86. minutu povela sa 2:1.

Ako Španija zadrži trenutno vođstvo, osvojiće četvrtu krunu na Evropskim prvenstvima i ostaviti "Gordi Albion" da čeka još uvek na prvenac na šampionatima Starog kontinenta.

Podsetimo, "Furija" je do finala eliminisala Gruziju (4:1), Nemačku (2:1) i Francusku (2:1), dok su Englezi bili bolji od Slovačke na produžetke (2:1), Švajcaraca posle penala i Holandije, koju su dobili takođe sa 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading