PROKLJUČAO JE OLIMPIJSKI STADION! Pogledajte kako je Vilijams doneo vođstvo Špancima u finalu!

Autor:

Sport

14.07.2024

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleska pred porazom.

PROKLJUČAO JE OLIMPIJSKI STADION! Pogledajte kako je Vilijams doneo vođstvo Špancima u finalu!

Foto: Tanjug/AP

Veliko finale Evropskog prvenstva u Nemačkoj, između Španije i Engleske, igra se u Berlinu, a "Gordi Albion" se nalazi pred porazom.

Trenutno, "Crvena furija" je bliža osvajanju titule, nakon što je povela golom Nika Vilijamsa na početku drugog poluvremena.

Španci su izigrali odbranu Engleske u 47. minutu, kada je Lamin Jamal sjajno uposlio napadača Atletik Bilbaa, koji je sa nekoliko metara udaljenosti precizno pogodio mrežu, ostavljajući engleske fudbalere u rezultatskom zaostatku.

Inače, ovo je tek drugi gol za Nika Vilijamsa na šampionatu Evrope, a pre ovog susreta bio je precizan i protiv Gruzije (4:1) u osmini finala. Ipak, ako ostane ovaj rezultat, pogodak protiv "Gordog Albiona" pamtiće celog života.

Budući da je u prvom poluvremenu viđena prava "uspavanka", žestok početak drugog dela meča najavljuje mnogo veću borbu.

Izabranici Gereta Sautgejta sada više nemaju šta da izgube, "Gordi Albion" će morati da se otvori, što pruša Španiji mnogo više šansi da iz kontri postigne još neki pogodak i potvrdi trijumf na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Podsetimo, Engleska je i pre četiri godine bila vicešampion Evrope, kada je posle izvođenja jedanaesteraca morala da čestita Italijanima.

Ako je suditi po startu drugog poluvremena, ostrvljane čeka ista sudbina i u Nemačkoj. Ukoliko se nešto ne promeni na terenu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading