ZBOG NJEGA SMO POSTALI BOLJI! Jamal je najjača karika u timu

Autor:

Sport

14.07.2024

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prisustvo mladih talenata unosi radost u ekipu.

ZBOG NJEGA SMO POSTALI BOLJI! Jamal je najjača karika u timu

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativac Španije, Dani Vivijan, izražava verovanje u pobedu svoje ekipe na predstojećem finalu Evropskog prvenstva u fudbalu. On ističe da mladi talenat Lamin Jamal predstavlja jednu od najvećih prednosti njihovog tima. Sa druge strane, ističe i opasnost od ozbiljnog engleskog napadača Harija Kejna, smatrajući ga jednim od najboljih napadača, sposobnog da napravi razliku na terenu.

Vivijan ističe da prisustvo mladih talenata Nika Vilijamsa i Lamina Jamala unosi radost u ekipu. On ih opisuje kao jako izvanredne igrače koji se na terenu zabavljaju na fenomenalan način, što doprinosi veoma pozitivnoj atmosferi u timu. Posebno se osvrće na perfektan Jamalov gol protiv Francuske, ističući ga kao ključni momenat koji je doprineo poboljšanju igre njihovog tima.

 

 


Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. održava se u Nemačkoj, tačnije u 10 gradova. Danas je poslednji dan turnira, a Srbija se nalazila u grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Nakon grupne faze, "orlovi" nisu nastavili dalje takmičenje.

 

 

Finale šampionata Starog kontinenta između Španije i Engleske zakazano je za danas sa početkom u 21 čas, na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Pravdu će deliti Fransoa Letiksije iz Francuske, koji je tokom prvenstva imao priliku da sudi i srpskoj selekciji u odlučujućem meču grupne faze protiv Danske (0:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading