ONA JE INSPIRACIJA OSTRVSKOG JUNAKA: Lako je njemu da trese mreže kada pored sebe ima NJU - atraktivna dizajnerka zaludela Nemačku! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.07.2024

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lako je njemu da "trči za bubamarom" kada ga kod kuće čeka ona...

ONA JE INSPIRACIJA OSTRVSKOG JUNAKA: Lako je njemu da trese mreže kada pored sebe ima NJU - atraktivna dizajnerka zaludela Nemačku! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/ellsalderson

Fudbaler Oli Votkins postao je junak Engleske nakon što je postigao gol za pobedu protiv Holandije u 91. minutu meča. Iako je do polufinala odigrao tek 22 minuta protiv Danske, Votkins je tvrdio da je znao da će odlučiti pobednika pred očekivane penale, iako je to izazvalo sumnju kod mnogih.

Votkins je, kako tvrdi, pre meča rekao svom saigraču Kolu Palmeru da će mu namestiti gol, a ovaj mu je to i učinio. Nakon postignutog gola, Votkins je bio proglašen za igrača utakmice, iako je proveo samo devet minuta na terenu. Njegova devojka, dizajnerka enterijera Eli Alderson, bila je među oduševljenim navijačima na tribinama i pružila mu podršku nakon velikog uspeha.

Oli Votkins je izjavio da je gol postignut u 91. minutu doneo slavu veću nego ijedan prethodni u njegovoj klupskoj karijeri. Iako je do sada postigao veliki broj golova u dresu engleske reprezentacije, ovaj mu je doneo poseban emotivni doživljaj. Istakao je da je retko dobijao priliku da igra, te je morao da bude pohlepan i da šutira. Prema njegovim rečima, nikada nije tako slatko udario loptu kao u ovom slučaju.

I pored činjenice da je jednim potezom postao junak Engleske, Votkinsova devojka je možda i veća zvezda na društvenim mrežama. Atraktivna dizajnerka na društvenim mrežama ima desetine hiljada pratilaca, a zašto je to tako, pogledajte u sledećoj foto galeriji:

 

Selektor Holandije Ronald Kuman istakao je da je ponosan na igrače posle poraza, ali je takođe izrazio nezadovoljstvo zbog VAR tehnologije. Smatra da je upravo VAR tehnologija razbila fudbal, posebno nakon spornog penala koji je dosuđen Engleskoj. Kuman je istakao da ovakve odluke VAR-a uništavaju fudbal i da taj penal ne bi bio dosuđen u Engleskoj.

Da podsetimo, u finalu ovogodišnjeg EVRO 2024 u nedelju 14. jula sastaće se selekcije Španije i Engleske na Olimpisjkom stadionu u Berlinu.

Oli Votkins je svojim herojskim golom i uverenjem da će postići gol pokazao da ponekad i najmanji tragovi vere u sebe mogu dovesti do velikih uspeha. S druge strane, kontroverze oko upotrebe VAR tehnologije i njenog uticaja na tok fudbalskih utakmica otvaraju pitanje o budućnosti ove tehnologije u fudbalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading