TIKTOK TREND PREDVIDEO FINALISTE EVRO! ENGLESKI ILI ŠPANSKI? Neverovatno značenje stoji iza toga (VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

11.07.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad bi još samo neko rekao ko će pobediti.

TIKTOK TREND PREDVIDEO FINALISTE EVRO! ENGLESKI ILI ŠPANSKI? Neverovatno značenje stoji iza toga (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Na Evropskom prvenstvu u fudbalu će se u finalnoj utakmici susresti reprezentacija Engleske i Španije, nakon izbacivanja Frencuske i Holandije u polufinalnim utakmicama. Engleska je savladala Holandiju sa 2:1 posle preokreta, a takođe je to isto uradila i Španija protiv Francuske.

 

 

Na društvenoj mreži TikTok već duže vreme kruži jedan zanimljiv trend "Engleski ili Španski", nakon čega kada date odgovor, dobijate propratnu pošalicu "ko se prvi pomeri je gej". Ljudi širom sveta su to prihvatili kao bezazlenu zabavu, međutim, sada se u finalu Evropskog prvenstva u fudbalu baš sastaju Engleska i Španija, pa se pitamo da li je neko unapred znao ko će biti u finalu i pre nego što je EVRO počeo. Naravno, sada se taj trend na društvenim mrežama "spojio" sa fudbalom, a to izgleda ovako:

 

 

Finale će se odigrati 14. jula na Olimpijskom stadionu u Berlinu i tada ćemo znati ime novog šampiona Evrope - Engleska ili Španija. Zaista će se proučavati kako je Sautgejt uspeo da osvoji ovo prvenstvo ukoliko "Gordi Albion" podigne trofej. Posle jedva izvojevane pobede nad Srbijom, te remija sa Danskom i Slovenijom, pa Belingemovog gola za produžetke u poslednjim sekundama nisu stali. Vratili su se i protiv Švajcarske pred kraj meča i izbacili ih posle penala, a večeras su u 90. minutu ponovo došli do pobede. Zaista neverovatan put do finala.

 

@quallball English or Spanish? 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 or 🇪🇸 England vs Spain Euro 2024 Final 😂 #football #soccer #funny #englishorspanish #euro2024 ♬ static - wzvrsl

 

Sudijski komitet UEFA je saopštio da će Francuz Fransoa Leteksje suditi finale EVRO 2024 između Španije i Engleske. Ovaj 35-godišnji međunarodni sudija, koji je u karijeri sudio 65 zvaničnih utakmica UEFA, imao je zapaženu ulogu na ovogodišnjem završnom EVRO turniru, sudeći tri utakmice grupne faze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading