ŠENON DOERTI SE RAZVELA DAN PRED SMRT! Glumica tvrdila da je muž varao, a OVO piše u sudskim dokumentima!

Autor:

Zabava

16.07.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je potipisala razvod u petak, 12. jula a sutradan je preminula.

ŠENON DOERTI SE RAZVELA DAN PRED SMRT! Glumica tvrdila da je muž varao, a OVO piše u sudskim dokumentima!

Foto: Agostino Fabio/MEGA/The Mega Agency/Profimedia

Slavna glumica Šenon Doerti dan pre smrti zvanično je okončala brakorazvodnu parnicu s fotografom Kurtom Isvarijenkom. Nakon ljubavnog brodoloma, bivši supružnici stavili su tačku na svoj brak i to sve u poslednji čas.

U sudskim dokumentima koje je Page Six dobio na uvid navodi se da se glumica odrekla svojih prava na izdržavanje supružnika, kao i da je tražila da se prekine svaka podrška koju je pružala svom bivšem suprugu. Navodi se da su "obe strane sklopile sporazum", te da je to bila "neosporna" odluka za oboje. Glumica je dokumentaciju potpisala u petak, 12. jula, dok je Kurt svoj potpis stavio u subotu, 13. jula, kada je Šenon preminula. 

Šenon Doerti i Kurt Isvarienko bili su u braku od 2011. godine, a krajem prošle godine u premijernoj epizodi podkasta "Let's Be Clear" Šenon je ispričala da je njen bivši suprug imao aferu pre nego što je ona trebalo da ode na operaciju tumora na mozgu.

Republika

Foto: instagram.com/theshando

 

- Išla sam na operaciju nakon što sam saznala da je moj brak zapravo gotov, da je moj muž imao aferu koja je trajala dve godine - rekla je tada glumica.

Ona je priznala da ju je neverstvo supruga veoma pogodilo.

- Osećala sam se izdato. Na kraju dana osećala sam se neverovatno nevoljeno od strane nekog koga sam volela svim srcem - dodala je ona tada.

Zahtev za razvod braka podnela je u aprilu prošle godine. 

- Bila sam zbunjena i na steroidima i mnogim stvarima zbog operacije, jer nisu hteli da mi mozak otekne. I iskreno, još je uvek jako teško. Da, donela sam odluku o razvodu, ali s tom osobom me vežu mnoge uspomene - ispričala je Šenon.

Svojevremeno glumica je tražila 15.343 dolara mesečne podrške od Kurta Isvarienka, retroaktivno od 1. juna 2024. godine, kao i dodatnih 9.100 dolara za pokriće pravnih troškova. U dokumentima koje je podnela u Los Anđelesu, Doerti je istakla da je zbog ozbiljnih zdravstvenih problema bila onemogućena da radi i da su njeni prihodi pretežno dolazili od repriziranja serija u kojima je ranije glumila.

Republika

Foto: instagram.com/theshando

 

Doerti je u svojim izjavama naglasila kako je tokom perioda bolesti akumulirala značajne medicinske troškove koje osiguranje nije pokrilo. Dok je ona bila nesposobna za rad, njen bivši suprug je trošio velike svote novca na luksuzne stvari i putovanja, dok je tvrdio da nema dovoljno sredstava za izdržavanje.

- Dok sam ja bila nesposobna da radim, gomilali su se medicinski troškovi koje osiguranje nije pokrivalo, a Kurt je stalno leteo, trošio hiljade dolara po letovalištima, zlatarama, kupovao brendove poput Gučija i trošio novac na letove svoje "agentkinje", dok je istovremeno tvrdio da nema dovoljno sredstava kojima bi me izdržavao - tvrdila je Doerti.

Podsećamo, zvezda serije "Beverli Hils, 90210" umrla je nakon višegodišnje borbe s rakom dojke. Imala je 53 godine. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading