ISPOVEST BIVŠE SUPRUGE GORANA IVANIŠEVIĆA OSTAVILA SVE U ŠOKU! "Davio me je i hvatao za VRAT"!

Autor:

Sport

16.07.2024

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešila sve da iznese u javnost.

ISPOVEST BIVŠE SUPRUGE GORANA IVANIŠEVIĆA OSTAVILA SVE U ŠOKU! "Davio me je i hvatao za VRAT"!

Foto: Starsport

Hrvatska manekenka Tatjana Dragović nedavno je iznela šokantne optužbe na račun svog bivšeg supruga, tenisera Gorana Ivaniševića.

U intervjuu za "Nacional", ona je tvrdila da je bila žrtva nasilja u porodici, navodeći konkretne situacije u kojima je, prema njenim rečima, bila izložena fizičkom i psihičkom nasilju.

Prema njenim tvrdnjama, bivši trener Novaka Đokovića ju je hvatao za vrat i gušio, da bi potom plakao i tvrdio da to nije tako mislio. Ona je istakla da se godinama vodi hajka protiv nje, a kao razlog navela je njihov buran razvod i dugotrajni spor oko podele imovine.

- Bojala sam se - rekla je Dragović, oslikavajući tešku situaciju u kojoj se našla.

Republika

Foto: Starsport

Goran Ivanišević

- Pre nekoliko dana na zvono stana u Dalmatinskoj ulici gde stanujem s porodicom, agresivno su počela da zvone dvojica meni nepoznatih muškaraca. Sledeća dva dana to se ponovilo - rekla je bivša Goranova supruga, koja je aludirala na zastrašivanje kako bi se iselila iz stana.

Tatjana naglašava da je to bila "koincidencija" u tim trenucima:

- Simbolično je da se taj incident dogodio u vreme kada je naša kći Amber Marija mom bivšem suprugu formalno darovala, a zapravo prodala isti taj stan u Dalmatinskoj ulici, koji sam joj ja darovala zadržavši pravo doživotnog uživanja. Pa je moguće da je to zvonjenje usred noći označilo početak procesa zastrašivanja s ciljem da se iz tog stana iselim. Osim toga stana, ja nemam druge imovine - navela je Dragović.

Na kraju je potvrdila da ju je bivši muž hvatao za gušu:

- Goran Ivanišević me hvatao za vrat i gušio, a onda plakao i govorio da nije tako mislio, bojala sam se da li ću preživeti misleći da decu štitim od ekscesa. Ćutanjem sam samo godinama dopuštala da snaga njihovog oca samo raste - šokirala je javnost Tatjana Dragović u izjavi za Nacional.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading