ODVALJEN OD ALKOHOLA! Reprezentativac Španije na proslavi u TRANSU! Nije održao OBEĆANJE, igrači ga DRŽALI da ne padne! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.07.2024

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razočarao je mnoge fanove.

ODVALJEN OD ALKOHOLA! Reprezentativac Španije na proslavi u TRANSU! Nije održao OBEĆANJE, igrači ga DRŽALI da ne padne! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Španski nacionalni tim je prošao kroz veoma uzbudljivo putovanje na Evropskom prvenstvu, a jedan od glavnih junaka, Mark Kukurelja, privukao je pažnju iz neočekivanog razloga.

Uprkos ključnoj ulozi koju je imao u selekciji Španije, Kukureljino obećanje da će obrijati glavu ako tim osvoji titulu ostalo je neispunjeno, razočaravajući navijače koji su željno očekivali ishod njegovog obećanja.

Kukureljin evropski put je priča o iskupljenju i neočekivanim preokretima. Igrač koji je imao izazovnu sezonu u Čelsiju uspeo je da preokrene situaciju svojim sjajnim nastupima u španskom nacionalnom timu. Njegovo izdanje od proglašenja razočaranjem na Stamford Bridžu do izrastanja u jednog od ključnih fudbalera za "Crvenu furiju" bilo je zaista izuzetno.

 

Ipak, ono što je iznenadilo sve navijače španske reprezentacije dogodio se tokom proslave na ulicama Madrida, gde je Kukurelja došao sa blago promenjenom frizurom, ali obećano šišanje je bilo upadljivo odsutno.

Evidentno je bilo da se Mark nalazi u pripitom stanju, te je nekoliko puta jedva ostao na nogama, zbog čega su saigrači morali da ga pridržavaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading