ČUDO SE DOGODILO! Francuzi dali gol iz IGRE! Španci MONSTRUOZNO odgovorili! Pljušte GOLOVI na Alijanc areni! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.07.2024

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuni preokret u samo nekoliko trenutaka.

ČUDO SE DOGODILO! Francuzi dali gol iz IGRE! Španci MONSTRUOZNO odgovorili! Pljušte GOLOVI na Alijanc areni! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Dogodilo se i to! Na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, Francuska je iznenađujuće uspela da postigne prvi gol iz igre u polufinalnom susretu protiv Španije!

Igrao se osmi minut utakmice kada je Kilijan Mbape izveo sjajnu akciju sa desne strane terena, primio loptu na grudi i centrirao je u peterac gde je Kolo Muani uspeo da je smesti u mrežu glavom, nadskočivši sve protivnike.

Do ovog trenutka, Francuska nije postigla nijedan gol iz igre, svi dosadašnji golovi bili su ili autogolovi ili penali. Podsetimo se da je protiv Austrije Francuska slavila autogolom, dok je protiv Holandije i Poljske Kilijan Embape bio siguran sa penala. Meč protiv Belgije obeležio je još jedan autogol, dok protiv Portugala nije bilo golova do penal serije.

Ovaj gol je doneo erupciju oduševljenja mnogobrojnih navijača Francuske, a to je ujedno bio prvi gol nekog igrača "trikolora" na šampionatu Starog kontinenta iz igre. Strelac, Kolo Muani, zasluženo je "probio led", pružajući svoj doprinos timu u ključnom trenutku.

Ipak, radost je kratko trajala, pošto je u 21. minutu Lamin Jamal fenomenalnim pogotkom sa preko 25 metara doneo izjednačenje Španiji - 1:1. Sjajan udarac asa Barselone, završio je iza leđa Minjolea.

Samo četiri minuta kasnije, Žil Kunde je postigao autogol, prilikom centaršuta Danija Olma, pa se situacija na terenu iz korena promenila - 2:1 vodi Španija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading