U HUMSKOJ TRLJAJU RUKE: Partizan zaradio finu svotu ovim transferom!

Autor:

Sport

29.07.2024

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli se oparili.

U HUMSKOJ TRLJAJU RUKE: Partizan zaradio finu svotu ovim transferom!

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Prema izveštajima iz Italije, mladi srpski fudbaler Strahinja Pavlović uskoro će postati novi član italijanskog giganta Milana. Transfer će doneti značajnu sumu Salcburgu - čak 18.000.000 evra. Ovaj potez izazvao je oduševljenje u redovima Partizana, koji će takođe profitirati zahvaljujući fondu solidarnosti.

Foto: Tanjug/AP

Strahinja Pavlović

Partizan će dobiti značajnu finansijsku nadoknadu zahvaljujući transferu Strahinje Pavlovića. Crno-beli će inkasirati ukupno 540.000 evra, od čega će 450.000 evra pripasti prvom timu, dok će filijala Teleoptik dobiti 90.000 evra. Ova suma će zasigurno doprineti finansijskoj stabilnosti kluba i omogućiti dalji razvoj fudbalske infrastrukture.

Strahinja Pavlović je u dresu Partizana ostavio značajan trag. Za tim je odigrao 57 utakmica u svim takmičenjima, postigao dva gola i upisao tri asistencije. Takođe, bio je deo tima koji je osvojio Kup Srbije u sezoni 2018/19, pružajući značajan doprinos uspehu crno-belih.

Ovaj transfer predstavlja veliki korak napred za mladog fudbalera, ali i za oba fudbalska kluba uključena u ovaj posao. Nadamo se da će Strahinja Pavlović i dalje nastaviti da ostvaruje uspehe na međunarodnoj fudbalskoj sceni, noseći sa sobom ponos svoje zemlje. Crno-beli će sada moći da od ovog novca ulože u neko novo pojačanje i tako nastave da grade tim za tekuću sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading