ODREĐEN PRITVOR DVOJICI ALBANACA! Pretukli oca i sina na primorju! Scena je bila zastrašujuća! Mučki su ih udarali!

Autor:

Svet

29.07.2024

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

23-godišnjak je više puta šakama udario 58-godišnjaka po glavi i telu te mu naneo tešku telesnu povredu

ODREĐEN PRITVOR DVOJICI ALBANACA! Pretukli oca i sina na primorju! Scena je bila zastrašujuća! Mučki su ih udarali!

Foto: Tanjug/AP

Ozbiljne optužbe na račun kosovskih Albanaca iz Moskve

Sudija istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio je pritvor dvojici albanskih državljana koji se sumnjiče da su prekjuče popodne u Konavlima, nakon nesuglasica u saobraćaju, pretukli dvojicu hrvatskih državljana, izvestilo je Državno tužilaštvo (DORH).

Tužilaštvo navodi da je sudija istrage na predlog dubrovačkog Opštinskog državnog tužilaštva odredio 42-godišnjem i 23-godišnjem albanskom državljaninu istražni zatvor zbog opasnosti od bega i opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

Otac i sin iz Konavala, nezvanično se saznaje, pokušali su da zaobiđu kilometarsku kolonu kako bi došli do svoje kuće, ali napadači su protumačili da njih dvojica žele da se proguraju kako bi brže došli do granice.

Rukama i nogama izudarali 32-godišnjaka, šakama 58-godišnjaka

U DORH-u preciziraju da 42-godišnjaka sumnjiče za nasilničko ponašanje, a 23-godišnjaka za nasilničko ponašanje u sticaju s krivičnim delom teške telesne povrede.

U tužilaštvu ističu kako postoji sumnja da su osumnjičenici u Karasovićima više puta rukama i nogama izudarali 32-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je u napadu zadobio povrede glave.

Uz to, sumnja se i da je 23-godišnjak više puta šakama udario 58-godišnjaka po glavi i telu te mu naneo tešku telesnu povredu.

Sukob izbio zbog nesuglasica u saobraćaju

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska je ranije izvestila da je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja krivično prijavila obojicu albanskih državljana za nasilničko ponašanje, a mlađeg i za nanošenje teške telesne povrede.

U policiji dodaju da je sukob izbio zbog nesuglasica u saobraćaju zbog gužve na putevima koji vode prema Malograničnom prelazu Karasovići.

Dodaju i da je dvoje hrvatskih državljana verbalno napalo više osoba koji su se nalazili u koloni vozila od kojih ih je osumnjičeni dvojac napao i fizički zadavši starijem teže, a mlađem lakše telesne povrede.

(Republika/Index.hr)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading