BOMBA NA MARAKANI: Zvezda potpisala BRUTALNO pojačanje!

Autor:

Sport

29.07.2024

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenac stigao u Ljutice Bogdana.

BOMBA NA MARAKANI: Zvezda potpisala BRUTALNO pojačanje!

Foto: Starsport

Slovenački fudbaler Timi Maks Elšnik nedavno je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, što je klub zvanično potvrdio putem svog Instagram naloga.  U pitanju je vezista rođen 1998. godine. Dolazi iz ljubljanske Olimpije, čiji je bio kapiten, a ujedno važi i za najboljeg igrača slovenskog prvenstva. Srpska javnost ga je bolje upoznala tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, gde je igrao i protiv “orlova”.

Elšnik je istakao da je veoma srećan što je došao u Zvezdu i da se raduje danu kada će kročiti na teren.

- Veoma sa srećan. Zaista sam zadovoljan što je sve nakon nekoliko dana završeno u Beogradu. Iza mene je dugo leto, nakon Evropskog prvenstva i sage oko transfera konačno je sve završeno i mogu da se priključim ekipi - rekao je Slovenac i dodao:

- Čuo sam dosta stvari o Crvenoj zvezdi i Delijama. Veoma sam srećan što sam ovde. Znam da je Zvezda osvajala prvenstvo prethodnih godina, kao i da je igrala u Ligi šampiona. Zvezda je jedan od najboljih timova, ako ne i najbolji u regionu. Veoma sam srećan što sam ovde. Navijači su najbolji, najglasniji i prave najbolju atmosferu. Radujem se danu kada ću kročiti na teren i osetiti sve to - naveo je Elšnik.

Dotakao se saigrača.

- Juče sam upoznao nove saigrače, neke znam i od ranije. Nekoliko igrača je igralo u slovenačkoj ligi, pa smo bili protivnici na terenu. Takođe znam Vujadina Savića - pomoćnog trenera, ranije smo bili saigrači. Imao sam poprilično potpune informacije, a video sam i poznata lica, verujem da neću imati problem da se prilagodim - istakao je novi igrač crveno-belih i nastavio:

Foto: Profimedia

Timi Maks Elšnik

- Nadam se da će me dočekati širom raširenih ruku, verujem u to. Na svakoj utakmici ću davati sve od sebe za njih, svih sto posto svojih mogućnosti. Borac sam i verujem da će me voleti. To mogu da očekuju od mene i verujem da ćemo biti uspešni zajedno - poručio je Elšnik.

Slovenac je tokom karijere nastupao za Derbi Kaunti, Svindon, Mensfild i Nortempton pored Olimpije, a za reprezentaciju Slovenije je odigrao 19 mečeva i dao jedan gol. Pokriva poziciju centralnog veziste i biće jedan od bitnijih dodataka za Vladana Milojevića u predstojećem periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading