"ČEKAMO OD 6 SATI, NE VIDIMO SVETLO NA KRAJU TUNELA!" Pravi pakao na Evzoniju - SRPSKI TURISTI ZAROBLJENI U KILOMETARSKIM KOLONAMA! (FOTO)

Autor:

Vesti

29.07.2024

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se i na srpskim prelazima!

"ČEKAMO OD 6 SATI, NE VIDIMO SVETLO NA KRAJU TUNELA!" Pravi pakao na Evzoniju - SRPSKI TURISTI ZAROBLJENI U KILOMETARSKIM KOLONAMA! (FOTO)

Foto: shutterstock

Prema informacijama Uprave granične policije dobijenim u 7.15 jutros, ima zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Gužve su na prelazu Gradina, na izlazu iz zemlje i čeka se oko 30 minuta.

Što se teretnog saobraćaja tiče, na Gradini, na izlazu iz zemlje, čeka se 90 minuta; na Batrovcima 120 minuta, a na Kelebiji sat.

Kako se vidi na kamerema AMSS, na izlazu iz zemlje i ulazu u Severnu Makedoniju, na prelazu Preševo, takođe ima zadržavanja i formiraju se kolone.

Foto: AMSS Kamere

Granični prelaz Preševo

Kako turisti koji letuju u Grčkoj javljaju, velike su kolone i na graničnom prelazu Evzoni, na ulazu u Grčku iz Severne Makedonije.

- Evzoni, od 6.15 čekamo da pređemo u Grčku i ne vidimo svtlo na kraju tunela, rade samo dva terminala, kako nam prenose. A sezona u jeku... - napisala je jedna srpska turistkinja u grupi Grčka info.

Foto: Printscreen/Facebook

Čeka se na Evzoniju

Kako je Republika juče pisala, zbog navale i smene turista, velike su gužve čak i na alternativnim prelazima, pa je Dojran juče bio zakrčeniji nego mnogo popularniji prelaz Evzoni.

I AMSS upozoravao je da je sezona u punom jeku i da treba uzeti u obzir da će se na putevima i graničnim prelazima formirati kolone, te da treba obratiti pažnju na saobraćaj.

- Upozoravamo da se i broj saobraćajnih nezgoda povećava srazmenono pojačanom saobraćaju zato vozite na bezbednom odstojanju i sporije kako bi imali vremena da sigurno reagujete i izbegnete sve iznenadne opasnost na putu - saopštio je AMSS.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading