NEVEROVATNA IZJAVA! ibrahimović izgovorio OVO i iznenadio celu planetu (VIDEO)

Autor:

Sport

28.07.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović je zapanjio javnost svojim jezičkim veštinama.

NEVEROVATNA IZJAVA! ibrahimović izgovorio OVO i iznenadio celu planetu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Proslavljeni fudbaler Zlatan Ibrahimović nedavno je gostovao u jednoj emisiji na američkoj televiziji CBS gde je otkrio koliko jezika tačno govori.

- Pričam pet-šest jezika. Kao mlad sam se preselio u Holandiju, pa sam naučio i holandski. Govorim švedski, engleski, jugoslovenski, italijanski i malo španskog - rekao je Ibrahimović.

 

 

Zlatan Ibrahimović je rođen u Malmeu, a njegov otac je Bošnjak, dok mu je majka Hrvatica. Zbog ove interesantne mešavine porekla, Ibrahimović je naveo da govori "jugoslovenski jezik". Pored toga, tokom svoje fudbalske karijere, koja je obuhvatala klubove širom Evrope i SAD-a, Zlatan je usavršio i druge jezike. Boraveći u Italiji (Juventus, Inter, Milan), Engleskoj (Mančester junajted), SAD-u (Los Anđeles Galaksi), Španiji (Barselona) i Holandiji (Ajaks), Ibrahimović je stekao jezičku raznovrsnost koja mu je omogućila da komunicira sa ljudima širom sveta.

Interesantna činjenica je da i pored četvorogodišnjeg boravka i igranja za Pari Sen Žermen, Zlatan Ibrahimović ne govori francuski jezik. Ovo je iznenađujuće s obzirom na dužinu svog boravka u francuskoj prestonici, ali istovremeno svedoči o njegovoj sposobnosti da se snađe i uspešno komunicira bez obzira na jezičke barijere.

U međuvremenu, dok je Zlatan Ibrahimović zapanjio javnost svojim jezičkim veštinama, njegov sin je nastavio porodičnu fudbalsku tradiciju potpisavši ugovor sa Milanom. Ova vest je dodatno učvrstila fudbalsku vezu između Ibrahimovića i ovog italijanskog fudbalskog giganta, istovremeno izazivajući interesovanje javnosti za budućnost mladog fudbalera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading