USPELI SMO DA SE UZDIGNEMO! Trifunović i Jovanović nakon uspešne utakmice u Ubu

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

28.07.2024

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredna utakmica je ključna.

USPELI SMO DA SE UZDIGNEMO! Trifunović i Jovanović nakon uspešne utakmice u Ubu

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana odneli su tri boda sa gostovanja ekipi Jedinstva sa Uba, u drugom kolu Super lige Srbije, pobedom od 0:4.

 

 

Golove su postigli Bibaras Natho (2')  - sa bele tačke, Nemanja Trifunović ( 27')  i Đorđe Jovanović ( 52', 65').

Svoje utiske za sajt Partizana su preneli Nemanja Trifunović i  napadač Đorđe Jovanović.

Nemanja, tvoj drugi gol od kada si u prvom timu i danas, penal nad tobom?

- Hvala puno, ali iskreno, to mi nije toliko važno, koliko da smo dobili utakmicu. Bilo je teško podići se posle utakmice u Lulblinu, ali samo zajedničkim ciljem i konstantnim radom i predanošću, sklonili smo fokus sa Poljske i svu energiju usmerili na ligašku utakmicu - odgovorio je Trifunović.

 

 

Mi smo Partizan i to se od nas očekuje. Nismo smeli da izneverimo navijače, hvala im što su bili tu da nas podrže, mnogo nam znači.

Igrao si na mestu bonusa. Ko ti je davao najveću podršku u timu?

- Milan Lazarević i Nemanja Nikolić. Govorili su mi da se opustim i da igram onako kako to radim na treningu i da će biti sve super - rekao je on.

Od kada se vratio u crno-beli tabor, Đorđe Jovanović je danas upisao dva gola iako je bilo još neiskorišćenih šansi.

 

 

- Prva utakmica, malo sam bio nervozan, teška za nas posle Dinama, ali se dobro završila. Imao sam na terenu dobre saigrače, Natho mi je dao mnogo dobrih lopti i slušao sam savete trenera, tako da se sve isplatilo - naveo je Jovanović.

Da li je sada skinut “teret" te prve utakmice?

- Jedna utakmica, dva gola, ništa ne menja, ali je meni lakše, jer sam kod samog sebe skinio teret i pao mi je kamen sa srca. Trudiću se maksimalmo svakim danom i nadam se da će biti sve bolje i bolje - skromno je odgovorio.

Golove posvećuješ?

- Svakako porodici! Fudbaleri Partizana sledeću utakmicu igraju u sredu, 31.7.2024. godine od 20 časova, na domaćem terenu, u okviru 2. kola kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona - zaključio je Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading