SUZA SUZU STIŽE! ZLATO ide u ruke KINEZA - Mikec neutešan!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak poraz u finalu

SUZA SUZU STIŽE! ZLATO ide u ruke KINEZA - Mikec neutešan!

Foto: Tanjug/AP

Damir Mikec

Srpski reprezentativac, iskusni strelac i višestruki osvajač medalja, Damir Mikec ovog jutra učestvovao je na prestižnom takmičenju u Parizu, ali nažalost nije uspeo da osvoji medalju.

Uprkos tome što je započeo takmičenje sa odličnim performansama, zauzeo je sedmo mesto sa ukupno 136,9 krugova u disciplini vazdušni pištolj na 10 metara.

Mikec, koji je bio vodeći nakon prve serije, pokazao je izvanrednu preciznost gađajući konstantno iznad 96 krugova u šest serija. Međutim, uprkos obećavajućem startu, nije uspeo da održi tempo i osvoji medalju.

Foto: Instagram.com/damir_mikec

Damir Mikec

Njegova reakcija nakon takmičenja odražavala je razočaranje i nevericu zbog rezultata, što je pokazalo koliko mu je značio ovaj nastup.

Zlatna medalja otišla je u ruke kineskog takmičara Sjea, dok su Italijani Maldini i Mona osvojili srebro i bronzu.

 

 

Mikec je ipak pokazao svoju izuzetnu sposobnost i koncentraciju tokom celog takmičenja, ostavljajući nadu da će u budućnosti uspeti da ostvari bolje rezultate i donese još medalja za Srbiju.

Osim svojih dosadašnjih postignuća, Damir Mikec je poznat po svojoj posvećenosti i disciplini u streljaštvu. Sa dugogodišnjim iskustvom, on je bio jedan od glavnih favorita za medalju na ovom takmičenju u Parizu.

Takođe, Mikec je član Streljačkog saveza Srbije i aktivno učestvuje u razvoju streljačkog sporta u zemlji. Pored takmičenja, često drži treninge i seminare, pomažući mladim sportistima da unaprede svoje veštine i postignu svoje ciljeve.

Uprkos trenutnom razočaranju, on nastavlja da pokazuje odlučnost i posvećenost svom sportu, i nema sumnje da će nastaviti da donosi radost i ponos svojoj zemlji u budućim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading