KAD PRENOS OI POĐE PO ZLU: "Šta se DERETE, bre?" Sve se zatreslo, kad' je ona povikala!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stesna situacija

KAD PRENOS OI POĐE PO ZLU: "Šta se DERETE, bre?" Sve se zatreslo, kad' je ona povikala!

Foto: Amir Hamzagic/ATAImag

Tokom prenosa Olimpijskih igara na RTS-u, voditeljka Tijana Jevtić našla se u neprijatnoj situaciji koja ju je dovela do tačke pucanja. U trenutku kada je najavljivala finale strelca Damira Mikeca, neočekivano se začuo ženski glas u programu, što je iznerviralo voditeljku do te mere da je odlučila da izrazi svoje nezadovoljstvo.

U svetu televizijskog novinarstva, uživo prenosi donose brojne izazove i mogućnosti za nepredviđene situacije. Tijana Jevtić se, kao iskusna novinarka, suočila sa jednom od tih situacija na veoma neobičan način. Umesto da se suzdrži, voditeljka je jasno iskazala svoje nezadovoljstvo i time privukla pažnju javnosti.

Republika

Foto: Yotuube/ Beogradska hronika Jutarnji program

Tijana Jevtić

Snimak na kome je Tijana Jevtić izgubila živce tokom prenosa Olimpijskih igara postao je viralan na društvenim mrežama. Mnogi su se iznenadili ovakvom reakcijom voditeljke nacionalne televizije, dok su drugi podržali njen iskreni izraz emocija usred stresne situacije.

 

 

Ovaj događaj je pokrenuo široku diskusiju o balansu između profesionalnosti i ljudskih emocija u novinarstvu. Svi novinari, pa i voditeljke nacionalnih televizija, suočavaju se sa pritiskom uživo prenosa i potrebom da zadrže smirenost i kontrolu nad situacijom. Međutim, kao što je Tijana Jevtić pokazala, ponekad je teško sakriti svoje istinske reakcije.

Iako je ova situacija možda bila izazovna za Tijanu Jevtić, ona je pokazala da je i profesionalizam i ljudskost moguće uskladiti čak i u najstresnijim trenucima. Njen iskreni izraz emocija je podsetnik da su novinari, bez obzira na svoj javni imidž, ipak ljudi sa svojim granicama i trenucima slabosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading