JOKSIMOVIĆ NAKON REMIJA SA ZVEZDOM: ''Ostali smo bez planiranih bodova''!

Autor:

Sport

27.07.2024

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Da mi je neko ponudio ovaj rezultat pre utakmice, verovatno bih ga oberučke prihvatio'' - poručio je Joksimović.

JOKSIMOVIĆ NAKON REMIJA SA ZVEZDOM: ''Ostali smo bez planiranih bodova''!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i lučanske Mladosti odigrali su nerešeno 2:2 u okviru drugog kola Superliga Srbije na Marakani. Hrabro su igrali gosti, imali su čak dva gola prednosti, ali su crveno-beli uspeli da se izvuku i izbore remi. Srelci za goste su bili Ibrahima Endiaje u 19. i Aleksandar Ćirković u 37. minutu, dok je za domaćina pogodio Duarte u 86. i Šerif Endiaje u 91. minutu.

Trener Mladosti iz Lučana, Dejan Joksimović, izrazio je zadovoljstvo nakon utakmice sa timom iz Ljutice Bogdana. On je istakao da nema razloga za žaljenje, s obzirom na sve okolnosti i dešavanja tokom meča.

Foto: Starsport

Dejan Joksimović

- Da mi je neko ponudio ovaj rezultat pre utakmice, verovatno bih ga oberučke prihvatio, s obzirom na sva dešavanja na terenu i rezultat koji smo imali do pet minuta pre kraja utakmice. Dva razlike za nas. Nisam potpuno, ali s obzirom na sve okolnosti i dešavanja tokom utakmice, zadovoljan sam, pogotovo posle prvog gola, gde smo ostali bez planiranih bodova. Čestitke mojim igračima na požrtvovanju da bi se ostvario pozitivan rezultat protiv ovakve Zvezde potrebno je mnogo truda, želje i sreće, mi smo svega toga danas imali i to je to - naveo je Joksimović.

Mladost je na stadionu Crvene Zvezde povela sa 2:0, golovima Ibrahime Endiajea i Nikole Ćirkovića u 19. i 38. minutu, što je izazvalo iznenađenje među navijačima. Međutim, Zvezda nije odustajala, pa je Bruno Duarte postigao gol pet minuta pre kraja utakmice, vraćajući nadu svom timu. U narednom kolu šampion Srbije gostuje Tekstilu u Odžacima, dok će Mladost dočekati Jedinstvo sa Uba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading