JOŠ JEDAN SKANDAL NA OTVARANJU OI! Lejdi Gaga OPTUŽENA da nije pevala UŽIVO na ceremoniji!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos svemu - gledali smo spektakl

JOŠ JEDAN SKANDAL NA OTVARANJU OI! Lejdi Gaga OPTUŽENA da nije pevala UŽIVO na ceremoniji!

Foto: Profimedia

Posle skoro tri puna sata, gotova je ceremonija otvaranja Igara u "gradu svetlosti" ! A način na koji je osmišljena bio je, u najmanju ruku - do sada neviđen. Veličanstveno, očaravajuće, fenomenalno, kreativno... posle ovog će svaki sledeći organizator morati vrlo dobro da se potrudi da ponovo očara publiku. Počela je interesantnim dugo spremanim klipom sa Zinedinom Zidaneom koji nosi plamen u pariskom podzemlju. Ubrzo su počele da se
predstavljaju i nacije, a prvi su se Senom provozali Grci i Nemci, nakon čega su države krenule da se ređaju abecednim redom. To je ubrzo prekinula Lejdi Gaga koja je pokušala da se ne otkrije pre nastupa, ali se ranije pojavila informacija da će pevati na otvaranju - po svemu sudeći jer je nastup bio unapred snimljen.

Reporter američke agencije video je kako se Lejdi Gaga zagrevala oko tri sata pre početka ceremonije otvaranja, a sama izvedba je trajala oko sat vremena. Nakon nastupa, pevačica je otišla mahnuvši fanovima, ostavljajući ih oduševljene svojim performansom. Njeno pojavljivanje nije bilo najavljeno u programu koji je prethodno podeljen medijima, a predstavnici pevačice nisu odgovorili na zahtev za komentar u vezi sa unapred snimljenim nastupom.

- Nisam želela ništa drugo nego da napravim performans koji će zagrejati srce Francuske, slaviti francusku umetnost i muziku. Ova važna prilika podseća sve na jedan od najmagičnijih gradova na svetu - Pariz - napisala je pevačica na mreži X posle svog nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading