NEVEROVATNA PROZIVKA ZA EMBIDA! Ovo su mu poručili saigrači (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je u centru pažnje ovih dana.

NEVEROVATNA PROZIVKA ZA EMBIDA! Ovo su mu poručili saigrači (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Džoel Embid

Košarkaši SAD su imali čast da učestvuju u defileu otvaranja Olimpijskih igara u Parizu. Lebron Džejms je ponosno nosio zastavu, dok su njegovi saigrači bili prisutni na brodu zajedno sa ostalim američkim sportistima. Atmosfera tokom defilea je bila izuzetno pozitivna, ali su se ipak pojavile i neke prozivke usmerene ka košarkašu Džoulu Embidu.

Džoel Embid je bio u centru pažnje ovih dana, sa navijačima u Francuskoj koji mu nisu oprostili što je izabrao da nastupa za selekciju SAD umesto za Francusku, čiju putnu ispravu takođe poseduje. Na ulicama su mu dobacivali zahtevajući da "vrati pasoš". Tajriz Halibarton, Embidov saigrač, iskoristio je priliku da se našali sa ovom situacijom i uz osmeh poručio Embidu isto.

 

 


Atmosfera u ekipi SAD je sjajna uprkos prozivkama, a košarkaši se sada fokusiraju na predstojeći meč. U nedelju 28. jula od 17.15 časova, SAD će odmeriti snage protiv košarkaške reprezentacije Srbije. Očekuje se velika borba na terenu, a ovo će svakako biti jedan od najzanimljivijih mečeva na Olimpijskim igrama 2024. godine.

Uzbuđenje raste kako se ekipa SAD priprema da pokaže svoje umeće u duelu sa Srbijom. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem iščekuju ovaj susret koji će definitivno biti jedan od vrhunaca takmičenja.

 

 

Naši reprezentativci će nakon susreta sa Amerikom, imati meč protiv Porto Rika 31. jula, a treća utakmica će biti protiv Južnog Sudana 3. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading