SKANDALOZNA OBJAVA RENOMIRANOG TENISKOG PORTALA: "Đokovićevi navijači preziru Nadala!" Novak trpi nove udarce ispod pojasa!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.07.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sve načine pokušavaju da uzdrmaju najboljeg tenisera u istoriji belog sporta.

SKANDALOZNA OBJAVA RENOMIRANOG TENISKOG PORTALA: "Đokovićevi navijači preziru Nadala!" Novak trpi nove udarce ispod pojasa!

Foto: Tanjug/AP

Rivalstvo između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala jedno je od najvećih u teniskoj istoriji, ali, i pored tenzija na terenu, ova dvojica igrača uvek su pokazivala međusobno poštovanje. Međutim, poslednji događaji ukazuju na to da su otrovne strelice između njih dvojice ipak počele da sevaju i van terena.

Poznati teniski portal tennis365.com je izazvao veliku pažnju javnosti provokativnim tekstom u kom je direktno prozvao navijače Novaka Đokovića. Naslov koji je izazvao buru reakcija glasio je: "Navijači Novaka Đokovića preziru Nadala." Ovakav način izveštavanja izazvao je oštre reakcije javnosti, a posebno fanova oba tenisera.

Foto: Tennis365.com/printscreen

Ne biraju sredstva u ratu protiv Novaka

 

Izjava Rafinog trenera Karlosa Moje da nije siguran hoće li Nadal igrati dubl s Karlosom Alkarazom zbog problema s povredom bila je okidač za ovu kontroverzu. Vest o Nadalovoj povredi inspirisala je reakciju nekih Đokovićevih navijača, koji su sugerisali da Španac pravi izgovore pre potencijalnog duela s Đokovićem u drugom kolu teniskog turnira na OI 2024. Ova situacija je pokazala da su tenzije između navijača ova dva tenisera dosegle vrhunac.

Priče koje otkrivaju Nadalovu povredu bile su pune komentara Đokovićevih pristalica, koji su "targetirali" Nadala. Međutim, šira teniska zajednica nada se da će imati priliku da vidi poslednji duel Đokovića i Nadala na olimpijskoj sceni. Ovaj sukob je izazvao veliku polemiku među ljubiteljima tenisa, ali je istovremeno i pokrenuo veliko interesovanje za potencijalni duel ova dva velikana.

U svetlu ovih događaja, jedno je sigurno - rivalstvo između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala i dalje izaziva veliku pažnju širom sveta. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem će čekati da vide kako će se ova situacija dalje razvijati, u nadi da će doći do još jednog uzbudljivog susreta ova dva velika igrača na teniskom terenu.

Da podsetimo, na startu olimpijskog turnira Novak Đoković se sastaje sa Australijancem Metjuom Ebdenom, dok Rafaela Nadala očekuje duel sa mađarskim brojem dva Martonom Fučovičem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading