ALEKS NIKOLIĆ JE NOVO ZAŠTITNO LICE RUŽIČASTE TELEVIZIJE?! Željko Mitrović ZVANIČNO POTVRDIO: "Od septembra će..."

Autor:

Zabava

27.07.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za sve ljubitelje domaćih kanala!

ALEKS NIKOLIĆ JE NOVO ZAŠTITNO LICE RUŽIČASTE TELEVIZIJE?! Željko Mitrović ZVANIČNO POTVRDIO: "Od septembra će..."

Foto: ATA images, Wikipedia, Pink TV

Bivša rijaliti pobednica rijalitija Zadruga Aleksandra Nikolić se nakon gostovanja Maje Marinković u Sinoćnoj emisiji "Narod pita" ponovo našla u središtu medijske pažnje.

Emisija, koja je već na samom početku najavljivala neočekivani haos, nadmašila je sva očekivanja, jer se strarleta nije libila da iznese najintimnije stvari iz svoga života koje direktno utiču i na druge ljude. U jednom trenutku, Maja se dotakla Filipa Cara, koji sa pobednicom Zadruge ima ćerku Leonu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

- Ja nisam rekla da je ovo on. Ja kada sam izašla dobijala sam pozive i poruke, prvo ti nepoznati brojevi, dešavalo se da je bio par puta on, on mi kaže: "Lemurčino, gde si...". Slušala sam, nisam htela da puštam glas da me neko ne snimi. U nestajućim porukama je bilo par poruka, bilo je nešto vezano za trudnoću, za ono što je Aleksandra pričala da sam ja pričala. Ja sam se tada više bavila ovim preko puta (Stanislav). Ja sam pozvala i rekla sam: "Šta je lemurčino, gde gori?" i onda sam rekla da nisam spominjala njenu trudnoću, gde mi je on rekao da mu je drago ako je to tako, da je zaljubljen i da ima devojku i rekao mi je da zovem Stankeca, tako nešto... Na tome se zasnivao naš razgovor. Vrlo je jasno da je to jedan ozbiljan ringišpil, koji je gadna mašina. Nekada sam stvarno mnogo volela da se vozim ringišpilom, bilo je zeznuto pogotovo kada se ne vežeš...Ja znam da ja pričam istinu - rekla je Maja kao iz topa.

Pored toga, u jednom trenutku se u emisiju uključio i sam Filip Car kome je Aleksandra prekinula izlaganje, te se lepo izvinio i spustio slušalicu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleks Nikolić

S obzirom da ponovo uzima ime Aleksandre Nikolić u usta, svi su sa nestrpljenjem očekivali da čuju šta Aleksandra na sve ovo ima da odgovori, a pobednica je imala moćan odgovor, koji je naveo na različite spekulacije.

Aleksandra se danas oglasila putem društvene mreže Instagram i objavila divnu poruku. Kako se može zaključiti, Aleks je promovisala novu, "Narodnu TV", koja pripada ružičastom jatu, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Aleks će vrlo brzo ponovo vratiti tron zaštitnog lica popularne televizije.

Podsećamo, Željko Mitrović se danas pohvalio svojim novim projektom putem društvene mreže Instagram.

- Počela je sa radom Narodna TV, a ovaj kanal će svoj kompletan programski koncept implementirati od 5. septembra, završno sa 1. okotobrom! Na programu Narodne TV, gledaoci će od septembra pratiti i dugo očekivani rijaliti Farma, kao i veliki broj domaćih filmova i serija! Već u prvih nekoliko sati emitovanja, kanal Narodna TV, beleži impresivne rezultate! Pored domaćeg igranog, filmskog i serijskog programa i nove sezone rijalitija Farma, gledaoci će biti u prilici da gledaju i nove sezone serijala Nikad izvini, City, City club, TI-TO, Kursadzije, ali i nekoliko novih verzija “Narodnih veselja”. Vidimo se na Narodnoj TV - stoji u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading