SRPSKI SPORTISTI PODIGLI TROBOJKE U PARIZU! Maja i Dušan predstavili našu zemlju na otvaranju OI! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl na reci Seni!

SRPSKI SPORTISTI PODIGLI TROBOJKE U PARIZU! Maja i Dušan predstavili našu zemlju na otvaranju OI! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu - neka spektakl počne! Nakon neverovatnog uvoda, koji je odrađen na vrhunski način sa izvedbama poznatih pevačica, pričom o olimpijskom plamenu, hodanju po žici i predstavljanja ostalih selekcija abecednim redom - došao je red i da se sportisti iz Srbije provozaju brodićem po reci Seni! Trobojku su ponosno vrteli Maja Ognjenović i Dušan Mandić, a bilo je tu još mnogo zastava naše zemlje na brodu! Šta god da bude sa ovim momcima i devojkama, mi smo ponosni na njih!

Što se tiče svih dešavanja, počela je ceremonija interesantnim dugo spremanim video snimkom sa Zinedinom Zidaneom koji nosi plamen u pariskom podzemlju. Ubrzo su počele da se predstavljaju i nacije, a prvi su se Senom provozali Grci i Nemci, nakon čega su države krenule da se ređaju abecednim redom. To je ubrzo prekinula Lejdi Gaga koja je pokušala da se ne otkrije pre nastupa, ali se ranije pojavila informacija da će pevati na otavranju.

Kadrove sa reke u Parizu prekinuo je misteriozni nosač olimpijskog plamena inspirisan, po svemu sudeći, protagonistom serijala video igre "Assasins Creed". On je prikazan kako juri po ulicama i zgradama "grada svetlosti", da bi nakon toga bila odana i počast radnicima koji su vredno radili ne bi li Pariz bio dostojan domaćin najvećeg takmičenja na svetu. Kiša je tada krenula sve jače da pada, ali to nije sprečilo Aju Nakamuru da priredi još malo spektakla, čemu su dodali i hod po žici, metal muzika sa balkona... Predstavila je Francuska i svoje značajne ličnosti kroz istoriju, nastupili su i muški pevači, video-bim je zbog kiše pokvaren, pa ubrzo osposobljen, da bi konačno došlo na red predstavljanje Srbije nakon modne revije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading