ĐOKOVIĆ I NADAL NE IGRAJU NA STARTU OLIMPIJSKIH IGARA?! Zbog Španca PROPADA spektakl?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadaju se i dalje ljubitelji tenisa...

ĐOKOVIĆ I NADAL NE IGRAJU NA STARTU OLIMPIJSKIH IGARA?! Zbog Španca PROPADA spektakl?!

Foto: www.profimedia.rs

Đoković i Nadal

Španski mediji nedavno su otkrili planove Rafaela Nadala u vezi sa potencijalnim učešćem na Olimpijskim igrama u Parizu. Međutim, postoji velika neizvesnost zbog problema koje ima sa povredom butine, zbog čega bi čak mogao da otkaže svoj nastup na Igrama i tako razočara milione ljubitelja tenisa!

Nadal je nedavno trenirao sa mladim španskim teniserom Karlosom Alkarazom, sa kojim će navodno igrati dubl na Olimpijadi. Postoji mogućnost da Nadal da prednost dublu u odnosu na singlu, a odluku o tome će doneti dan nakon prvog meča dubla koji je zakazan za subotu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

On je takođe insistirao na prisustvu fizioterapeuta tokom treninga, što ukazuje na ozbiljnost njegove povrede. Konačnu odluku o učešću u singlu na Olimpijadi doneće u nedelju, za kada mu je i zakazan prvi meč u singlu protiv Martina Fučoviča.


Ukoliko se odluči da učestvuje u singlu, u drugom kolu bi moglo da dođe do epskog spektakla između Nadala i Novaka Đokovića, što je od izlaska žreba bila jedina tema o kojoj se pričalo kada je u pitanju tenis na Olimpijskim igrama. Nole i Rafa bi tako imali poslednji ples, zbog čega su svi ljubitelji "belog sporta" zabrinuti.

Podsetimo, ovako je Nole, koji prethodno treba da savlada Ebdena, govorio o tom potencijalnom duelu:

Idemo, to će definitivno biti spektakl, kao u stara dobra vremena. Nadam se da ćemo se sresti u tom 2. kolu jer će to biti poslednji ples za obojicu. Svako poštovanje za Rafu. Jeste imao problema sa povredama, ali je i dalje kralj šljake. Ono što je on uradio na terenima Rolan Garosa je neprocenjivo, jedva čekam da zajednom sa njim izađem na teren - rekao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading