ĐOKOVIĆ DONEO ODLUKU KOJU NIKO NIJE OČEKIVAO! Ovo je Novak uradio pred početak OI!

Autor:

Sport

26.07.2024

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda je našao novu zabavu

ĐOKOVIĆ DONEO ODLUKU KOJU NIKO NIJE OČEKIVAO! Ovo je Novak uradio pred početak OI!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković sutra protiv Metjua Ebdena kreće u pohod na toliko željeno ostvarenje - medalju na Olimpijskim igrama. Žreb za teniski turnir u Parizu doneo je mogućnost da već u drugom kolu gledamo jedan od najvećih teniskih klasika - duel Srbina i Rafaela Nadala. Ovo bi bio susret koji bi mnogi teniski fanovi jedva dočekali, a s obzirom na to koliko je od samog početka takmičenje ozbiljno, Novak je rešio da ne provodi vreme u Olimpijskom selu i usredsredi se samo na uspeh. 

Međutim, izgleda da je našao kako da se zabavi izolovan od ostalih takmičara, budući da je na svom Instagram profilu objavio kako je otvorio profil na popularnoj društvenoj mreži "TikTok".

Republika

Foto: Instagram/djokernole

Novakov "stori"

- Zdravo, Tiktok. Pridružite mi se - napisao je Novak.

Otvorenje naloga na TikToku može se posmatrati kao Đokovićeva želja da se poveže sa svojim obožavaocima na nov i zabavan način.

Podsetimo, Đoković je juče na konferenciji pričao o potencijalnom duelu sa Nadalom u drugoj rundi.

Idemo, to će definitivno biti spektakl, kao u stara dobra vremena. Nadam se da ćemo se sresti u tom 2. kolu jer će to biti poslednji ples za obojicu. Svako poštovanje za Rafu. Jeste imao problema sa povredama, ali je i dalje kralj šljake. Ono što je on uradio na terenima Rolan Garosa je neprocenjivo, jedva čekam da zajednom sa njim izađem na teren - rekao je Đoković i oduševio sve prisutne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading