PONOVO GA POTCENJUJU: Novak nema šta da traži u Parizu? Proradiće srpski inat!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

26.07.2024

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što ga više omalovažavaju, on je sve spremniji da svima zapuši usta.

PONOVO GA POTCENJUJU: Novak nema šta da traži u Parizu? Proradiće srpski inat!

Foto: Instagram.com/djokernole

Najbolji teniser u istoriji belog sporta, Novak Đoković svoj put ka toliko željenom najsjajnijem olimpijskom odličju, započeće mečom protiv Metjua Ebdena. Nole će protiv Austrlijanca igrati u subotu, 27. jula od 13.30 časova

Nakon odustajanja Janika Sinera i Holgera Runea, a shodno činjenici da se nosioci za teniski turnir određuju na osnovu ATP liste koja je objavljena 10. juna, Đoković će biti drugi nosilac na turniru, tako da se ne može sastati sa najvećim konkurentnom Špancem Karlosom Alkarazom sve do velikog finala.

I pored činjenice da Novak Đoković predstavlja jedno od najećih sportskih imena na ovogodišnjim Olimpijskim igrama i da na svakom koraku u francuskoj prestonici skreće pažnju na sebe, kadionice nisu posebno naklonjene najboljem teniseru u istoriji ovog sporta, a posebno u oči upada činjenica da kvota na njegov konačni trijumf raste kako se približava početak teniskom turnira.

U ovom momentu kladionice procenjuju šanse Novaka Đokovića kvotom 3,75, dok kvota na prvog favorita Karlosa Alkaraza iznosi 1,68.

Kada je u pitanju prvi olimpijski duel Novaka Đokovića, on je apsolutni favorit sa kvotom 1,01 u odnosu na Metjua Ebdena koji bi eventualnom senzacijom u prvom kolu, svima koji ulože novac na njegov trijumf, na svaki uloženi dinar doneo čak 11,9.

Foto: Soccerbet

Novak je u prvom kolu apsolutni favorit

 

Treba napomenuti, u slučaju da savlada australijskog tenisera, Novak će već u drugom kolu da se sastane najverovatnije sa rivalom sa kojim već pune dve decenije vodi bespoštedne teniske borbe, Rafaelom Nadalom.

Novak Đoković je tokom dosadašnje prebogate karijere stigao samo do jedne olimpisjke medalje. Te 2008. godine na Olimpisjkim igrama u Pekingu, najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković stigao j do bronzane medalje čime je stigao do svog do sada najvećeg uspeha na svestkoj sportskoj smotri.

Sve vesti sa Olimpijskih igara u Parizu pratite ekskluzivno na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading