KAKAV PROPUST: Organizatori OI ne znaju ko nosi srpsku zastavu - pomešali dva Dušana!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

26.07.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki propust...

KAKAV PROPUST: Organizatori OI ne znaju ko nosi srpsku zastavu - pomešali dva Dušana!

Foto: Republika

Olimpijsko selo

Organizatori Olimpijskih igara u Parizu su napravili nezapamćenu grešku prilikom objavljivanja imena nosilaca zastave za srpski olimpijski tim. Umesto vaterpoliste Dušana Mandića, koji je bio određen za tu ulogu, greškom su naveli tenisera Dušana Lajovića. Očigledno je da je ime Dušan izazvalo zabunu, ali je neoprostivo što su dodatno pogrešili i u prezimenu sportiste.

Jedina tačna informacija koju su organizatori uspeli da navedu je da će odbojkašica Maja Ognjenović biti nosilac zastave za Srbiju na svečanom otvaranju Olimpijskih igara. Majina izuzetna sportska karijera i doprinos srpskom sportu čine je idealnim izborom za ovu počasnu ulogu.

Foto: printscreen

Neverovatna greška organizatora OI 2024

 

Odluka o nosiocima zastave za svaku zemlju je pažljivo promišljena i označava veliku čast za izabrane sportiste. Međutim, greška u biltenu koji je objavljen pre svečane ceremonije jeste nešto što je izazvalo negodovanje i iznenađenje kako u srpskom olimpijskom timu, tako i među ljubiteljima sporta širom sveta.

Svečana ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Parizu je zakazana za petak u 19.30 časova i biće prenošena na RTS 1. Iako su se pojavile nepravilnosti oko najave nosilaca zastave za Srbiju, očekuje se da će ceremonija i dalje biti spektakularna i uzbudljiva, predstavljajući početak najvećeg sportskog takmičenja na svetu.

Iako je došlo do neugodne greške u najavi nosilaca zastave za Srbiju, fokus će se uskoro prebaciti na sam početak Olimpijskih igara u Parizu. Svi ljubitelji sporta sa nestrpljenjem očekuju da vide nastupe srpskih sportista i da ih podrže u njihovim pohodima ka postizanju vrhunskih rezultata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Komentari (1)

Loading
Mungos

26.07.2024 16:13

To je tako kad nepismenima daš organizaciju najveće smotre sporta.