VOZAČI, NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Zbog radova na putu na delu Čačak-Požega kolone duge PET KILOMETARA! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vesti

26.07.2024

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni koji ne žele da čekaju uputili su se preko Lučana i planine Jelice

VOZAČI, NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Zbog radova na putu na delu Čačak-Požega kolone duge PET KILOMETARA! (FOTO, VIDEO)

Foto: RINA

Usled izvođenja radova na putu svaki dan stvaraju se ogromne kolone vozila u Ovčarsko-kablarskoj klisuri iz pravca Čačka ka Požegi, stoga putovanje kroz ovaj deo Srbije traje i duplo duže nego inače.

- Kolona je duža od pet kilometara, treba nam više od sat vremena da prođemo sve. Oni koji ne žele uputili su se preko Lučana i planine Jelice, ali koliko smo čuli i tamo je nastao kolaps pre svega zbog šlepera koji su usporili saobraćaj. Taj put je jako loš, jedan šleper je i sleteo sa puta i to je napravilo još veći kolaps - kaže za RINU jedan od vozača koji se zatekao na licu mesta.

 

 

Vozačima koji kreću ka ovoj deonici savetuje se strpljenje i oprez.

Inače, kolone se stvaraju i na graničnim prelazima.

Radno vreme manjih graničnih prelaza:

GP Bajmok od 12.7. do 8. 9. 2024. u danima vikenda (petak, subota i nedelja), radiće u vremenu od 07,00 do 24,00 č.
GP Bački Vinogradi od dana 05.07.2024. do 1. 9. 2024. u danima vikenda (petak, subota i nedelja), radiće u vremenu od 07,00 do 22,00 č
GP Horgoš II - u dogovoru sa mađarskim graničnim organima, odlučeno da će granični prelaz Horgoš 2, biti otvoren i radi će od 05 do 23 č.
Ostali manji GP rade uobičajno 07,00 do 19,00 č (GP Rabe, Đala i GP Rastina).
Napomena: Na GP Bačka Palanka, normalizovan je saobraćaj za PMV, kao i za TMV ukupne mase do 3,5 tone, dok je za autobuse i dalje na snazi obustava saobraćaja, iz razloga što je došlo do oštećenja mosta na Dunavu.

Od 8. 4. 2024. na snazi je zabrana saobraćaja za teretna motorna vozila čija ukupna masa prelazi 5 tona, zbog oštećenja mosta preko reke Drine „Karakaj“ na državnom putu I B reda broj 26, u zoni graničnog prelaza Mali Zvornik, pri čemu se sabraćaj za navedena vozila alternativno odvijati preko graničnog prelaza u Ljuboviji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

(Republika/Rina)

Komentari (0)

Loading