STIŽE 113. REPREZENTATIVAC SRBIJE NA OI! Evo o kome je reč

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će mu biti druge olimpijske igre pod zastavom Srbije.

STIŽE 113. REPREZENTATIVAC SRBIJE NA OI! Evo o kome je reč

Foto: X.com

Pred samo svečano otvarane Olimpijskih igara u Parizu, srpski olimpijski tim dobija još jednog, odnosno 113. člana. Reprezentativac Srbije u rvanju, Mihail Kadžaja, pozvan je da učestvuje u kategoriji do 97 kilograma u grčko rimskom stilu. Nesuđeni olimpijac kog je on zamenio, češki reprezentativac Artur Omarov se povredio, pa je Gruzin sa srpskim pasošem zauzeonjegovo mesto zbog svojih vanrednih rezultata.

- Srećan dan za Mišu Kadžaju i olimpijski tim Srbije u rvanju! Na dan otvaranja Olimpijskih igara, stigla je vest da će Miša Kadžaja nastupati na Olimpijskim igrama u Parizu! Zbog povrede češkog reprezentativca Artura Omarova, UWW je odlučio da njegovo mesto zauzme upravo naš reprezentativac zbog ostvarenih rezultata na kvalifikacionom turniru za OI. Srećno! - piše na instagram profilu rvačkog saveza Srbije.

 

 

Kadžaji će ovo biti druge olimpijske igre pod zastavom Srbije. Učestvovao je i Tokiju pre tri godine.

Rvački tim Srbije pored Kadžaje čine Hatik Cabolov, Aleksandar Komarov, Mate Nemeš, Stevan Mićić i Georgij Tibilov.

Podsetimo, od 10 časova ujutru kreće program koji će se u našoj zemlji pratiti sve do večernjih sati. Prva će na najvećoj sceni pokušati da se pokaže u najboljem svetlu Milica Nikolić, posle nje idu veslanje i Jovana Arsić, potom streljaštvo i Damir Mikec, a nakon toga i najbrojnija disciplina - plivanje 4x100m gde će nas predstavljati Andrej Barna, Velimir Stjepanović, Nikola Aćin i Justin Cvetkov.

Pre podne će još veslati Nikolaj Pimenov i Martin Mačković, dok će posle 12 časova prva izaći Zorana Arunović sa vazdušnim pištoljem. Od 13:30 dugo očekivani početak Novaka Đokovića na još jednim Olimpijskim igrama, posle čega će još boksovati Sara Ćirković, a za kraj Izabela Lupulesku i stoni tenis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading