REPREZENTATIVCI SRBIJE SPREMNI ZA DOMINACIJU! Svi zajedno čekaju početak ceremonije (FOTO)

Autor: Republika/A.Đ.

Olimpijske igre 2024

26.07.2024

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olimpijci su odeveni u nove opreme.

REPREZENTATIVCI SRBIJE SPREMNI ZA DOMINACIJU! Svi zajedno čekaju početak ceremonije (FOTO)

Foto: Republika

Svečana ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Parizu je zakazana za petak u 19.30 časova i biće prenošena na RTS 1. Naši reprezentativci, kao što možemo da primetimo, su vedri i spremni, koliko za svečano otvaranje, toliko i za predstojeća takmičenja.

 

 

Na fotografiji takođe možemo primetiti da su naši olimpijci odeveni u nove opreme, koje su specijalno napravljene za ovaj događaj. OKS ima novog partnera koji se brine o kvalitetu i izradi opreme naših sportista. Kolekciju je proizvela jedna od najvećih i najpoznatijih kineskih kompanija koje se bave proizvodnjom sportske odeće i obuće - "Pik".

Ta kompanija nije nova na našem tržištu i već dugo uspešno oblači naše košarkaše i odbojkaše. Olimpijsku kolekciju srpskog tima kreirao je dizajnerski tim sa velikim iskustvom, a čitava kolekcija bazirana je na nacionalnim motivima i bojama Srbije u skladu sa najnovijim modnim detaljima.

Zastavu Srbije će nositi vaterpolista Dušan Mandić i kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Maja Ognjenović.

Našim sportistima želimo da im nova oprema donese mnogo sreće u Parizu.

Podsetimo, od 10 časova ujutru kreće program koji će se u našoj zemlji pratiti sve do večernjih sati. Prva će na najvećoj sceni pokušati da se pokaže u najboljem svetlu Milica Nikolić, posle nje idu veslanje i Jovana Arsić, potom streljaštvo i Damir Mikec, a nakon toga i najbrojnija disciplina - plivanje 4x100m gde će nas predstavljati Andrej Barna, Velimir Stjepanović, Nikola Aćin i Justin Cvetkov.

Pre podne će još veslati Nikolaj Pimenov i Martin Mačković, dok će posle 12 časova prva izaći Zorana Arunović sa vazdušnim pištoljem. Od 13:30 dugo očekivani početak Novaka Đokovića na još jednim Olimpijskim igrama, posle čega će još boksovati Sara Ćirković, a za kraj Izabela Lupulesku i stoni tenis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading