MATIĆ GOSPODSKI POZVAO GROBARE DA SVRATE NA LIMUNADU! Vlasnik radnje je dočekao da njegov Partizan gostuje na Ubu

Autor:

Sport

26.07.2024

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom šmekerski

MATIĆ GOSPODSKI POZVAO GROBARE DA SVRATE NA LIMUNADU! Vlasnik radnje je dočekao da njegov Partizan gostuje na Ubu

Foto: Republika

Fudbaleri Partizana se posle debakla na gostovanju Dinamu iz Kijeva (6:2) okreću obavezama u domaćem šampionatu, ali obrazi i dalje "bride" od šamara u Poljskoj, što se između ostalog vidi i po izjavi Aleksandra Stanojevića pred novi prvenstveni duel sa Jedinstvom iz Uba sutra od 20 časova.

Nemanja Matić, legendarni srpski fudbaler, zaslužan je što je Ub dočekao da Jedinstvo zaigra u Superligi Srbije, a osim što je sjajan u fudbalskom svetu, on je i veliki čovek, što pokazuje i novi velikodušan poziv upućen grobarima.

- Poslastičarnica na Ubu otvorena 1960te godine. Vlasnik, gospodin Miftari, dočekao je da na Ubu gostuje njegov Partizan. Grobari svratite sutra na limunadu, poručio je preko društvenih mreža Nemanja Matić.

Ponovo je pokazao koliki je gospodin i šmeker, ali i koliko brine o svojim sugrađanima i voli svoj Ub. Nije slučajno to što je uspeo da dođe do Superlige sa svojim voljenim klubom.

Podsetimo, i trener Partizana hvalio je Ubljane pred duel.

Posle teškog poraza dolazi nam domaće prvenstvo. Čuli smo da je stadion rasprodat i to je lepa vest. Prava sportska sredina i dobar ambijent. Svi smo spremni, danas imamo poslednji trening, tako da potpuno spremni dočekujemo utakmicu, počeo je Stanojević i nastavio o protivniku:

Doveli su dosta novih igrača, ne odustaju od svog stila. Gledali smo ih i protiv Zvezde i protiv drugih ekipa. Mlada ekipa koja će tek da nadođe. Otišao im je najbolji igrač, ali im je došlo dosta dobrih stranaca. Žele da imaju svoj stil i pun respekt prema tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading