VLAHOVIĆ SE OBRUKAO! Srpski reprezentativac kumovao ŠOKANTNOM porazu Juventusa

Autor:

Sport

26.07.2024

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika čast za mladog fudbalera Dušana Vlahovića bila je što je imao priliku da nosi kapitensku traku za Juventus.

VLAHOVIĆ SE OBRUKAO! Srpski reprezentativac kumovao ŠOKANTNOM porazu Juventusa

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Juventusa doživeli su poraz od nemačkog drugoligaša Nirnberga rezultatom 3:0 u prijateljskoj utakmici. Ovo je bila prva utakmica pod vođstvom novog trenera Tijaga Mote, a reprezentativac Srbije Dušan Vlahović imao je priliku da zaigra u drugom poluvremenu, noseći kapitensku traku. Međutim, ovaj meč će pamtiti po promašenom penalu pri rezultatu 0:1, što je doprinelo očajnom rezultatu Juventusa.

Velika čast za mladog fudbalera Dušana Vlahovića bila je što je imao priliku da nosi kapitensku traku za Juventus u prijateljskoj utakmici protiv Nirnberga. Iako je rezultat bio nezadovoljavajući, Vlahovićeva uloga kapitena predstavlja važan trenutak u njegovoj karijeri.

 

 


U trenutku kada je Juventus gubio rezultatom 0:1, Dušan Vlahović imao je priliku da izvede penal, ali nažalost nije uspeo da realizuje ovu priliku. Ovaj promašaj je dodatno uticao na rezultat utakmice, koja je završena porazom od 3:0. Ovo je svakako bio težak udarac za ekipu koja ima visoke ambicije i koja je bila oslabljena izostankom nekolicine reprezentativaca koji su odmarali nakon Kopa Amerike.

 

 

Ovo je svakako razočaravajući početak za Juventus, ali ostaje da se vidi kako će se tim oporaviti od ovog poraza i pripremiti se za predstojeću sezonu.

Juventus će sigurno imati mnogo toga da analizira i popravi u narednim pripremnim utakmicama kako bi bio spreman za predstojeću sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading