KAKVO POJAČANJE ZVEZDE! "Uzbuđen sam i jedva čekam da sve počne"

Autor:

Sport

26.07.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Internacionalac Angole se svrstava u kategoriju kapitalnih pojačanja Crvene zvezde.

KAKVO POJAČANJE ZVEZDE! "Uzbuđen sam i jedva čekam da sve počne"

Foto: www.profimedia.rs

Crvena zvezda je zvanično potvrdila dolazak novog fudbalera, Felisija Milsona, koji će ubuduće nositi dres sa brojem 27. Ovaj krilni napadač rođen je 12. oktobra 1999. godine u Luandi, Angoli, a svoj fudbalski put gradio je van domovine, pre svega u Portugalu, Rusiji i Turskoj, pre nego što je postao deo tima Makabi Tel Aviva.

- Za sada imam utisak da je sve kako treba, lepo sam dočekan, uzbuđen sam i jedva čekam da sve počne. Dobio sam dosta poruka od Zvezdinih navijača. Zaista mi se sviđa stadion. Najvažnije mi je da pomognem timu, ali uvek sam srećan kada na terenu mogu da driblam i igram jedan na jedan, to me ispunjava. Radiću kako bih pomogao ekipi što više mogu. Gledao sam dosta Zvezdinih utakmica, ali je večiti derbi poseban - rekao je Felisio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportal.rs (@sportalrs)

 

Prema dogovoru, Milson će imati neto platu od milion evra, uz dodatne bonuse za trofeje i plasmane u Ligu šampiona. 

Internacionalac Angole se svrstava u kategoriju kapitalnih pojačanja Crvene zvezde na krilnoj poziciji i očekuje se da će zajedno sa Pumom predstavljati zamene za Bukarija i Olajinku. Na Marakani su velika očekivanja od obojice, a posebno od Milsona, što pokazuje i suma koju su iskeširali za njega - četiri i po miliona evra.

Dolaskom Angolca, očekuje se da je otpala mogućnost da se na Marakanu vrati Nemanja Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading