HITNA ODLUKA ŽELJKA MITROVIĆA: Jovana Jeremić dobila zadatak pred SELIDBU u SAD!

Autor:

Zabava

26.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka će se u novembru baviti svetskim temama direktno iz Amerike!

HITNA ODLUKA ŽELJKA MITROVIĆA: Jovana Jeremić dobila zadatak pred SELIDBU u SAD!

Foto: ATA images

Kako smo danas otkrili, popularna voditeljka Jovana Jeremić će 3. novembra otputovati u Sjedinjene Američke Države, odakle će izveštavati sa predsedničkih izbora. Ovo je za naš portal potvrdila i Jeremićeva.

- Da, putujem 3. novembra odmah posle jutarnjeg. Izveštavam ekskluzivno sa američkih izbora za Pink televiziju, za našu zemlju - otkrila je Jovana za Republiku, pa nastavila:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Tanjug/AP, Pixabay.com

Jovana će izveštavati sa predsedničkih izbora

- Radiću veliki broj intervjua sa zvaničnicima, američki izbori će pod mojom palicom postati najvažnija svetska tema. Svetska, a srpska tema. To nisu samo američki izbori, to su i srpski izbori. Od njih zavisi sudbina celog sveta - dodala je Jeremićeva, pa nastavila:

- Sa mnom će ići još jedan kolega sa televizije Pink i još jedan naš saradnik. Biće to delegacija Pink televizije koja ide u Vašington, odakle ćemo izveštavati za jutarnji program, Dnevnik, specijalne emisije... Jovana Jeremić, megazvezda za megazvezdani događaj. Američki izbori 2024. - zaključila je voditeljka za naš portal.

Jovana je u današnjem izdanju "Novog vikend jutra" otkrila šta joj je Željko Mitrović, vlasnik "Pink Media Group" rekao:

- Željko je rekao: "prvo da odradiš svoj jutarnji program, pa letiš za Njujork". Tako će i biti. To će biti veliki izazov za mene i veliki plus za karijeru. Spavati neću sigurno, već sad mi srce kuca - uzbuđeno je rekla Jovana Jeremić uživo tokom jutarnjeg programa.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana otkrila šta joj je Željko Mitrović rekao

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
njihov kraj će biti strašan

26.07.2024 12:45

i njen i njegov ... nezabeležen u anale stradanja daleko stravičnije od gadafija ...