GRČKI GIGANT JURI NIGERIJCA: On će biti novi LJUBIMAC Olimpijakosa!

Autor:

Sport

26.07.2024

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Značajan korak u karijeri

GRČKI GIGANT JURI NIGERIJCA: On će biti novi LJUBIMAC Olimpijakosa!

Foto: Starsport

Fudbaler Real Sosijedada, Umar Sadik, mogao bi uskoro da napravi značajan korak u svojoj karijeri prelaskom u redove Olimpijakosa, jednog od najprestižnijih klubova u Grčkoj.

Prema poslednjim informacijama, grčki gigant pokazuje ozbiljno interesovanje za pozajmicu ovog talentovanog nigerijskog reprezentativca, što bi moglo označiti novu fazu u njegovom profesionalnom životu.

Real Sosijedad, očigledno nezadovoljan trenutnim učinkom Sadika, traži rešenje koje bi uključilo privremeni odlazak ovog napadača, a Olimpijakos se pokazao kao ozbiljan kandidat za njegovu novu destinaciju. Sadik je prethodno briljirao u Partizanu i Almeriji, gde je svojim impresivnim performansama stekao reputaciju sposobnog golgetera. Njegova sposobnost da se probija kroz odbranu i doprinosi napadu privukli su pažnju španskog kluba, ali sada se čini da bi mogao da nastavi svoju karijeru u Grčkoj.

Republika

Foto: profimedia

Umar Sadik

Olimpijakos, koji je već osigurao usluge prvog napadača Ajuba El Kabija, nastoji da dodatno pojača svoj napadački potencijal dovođenjem Sadika, što bi moglo znatno povećati njihove šanse za uspeh u domaćem prvenstvu i evropskim takmičenjima. Ovaj potencijalni transfer označava ne samo novu priliku za Sadika da pokaže svoj talenat na međunarodnoj sceni, već i značajan potez za Olimpijakos u cilju ostvarivanja ambicija za nadolazeću sezonu.

Ukoliko se transfer realizuje, očekivanja od Sadika biće visoka, s obzirom na njegovu prethodnu formu i iskustvo. Navijači Olimpijakosa sa nestrpljenjem očekuju njegov dolazak, nadajući se da će doprineti timu u borbi za nove trofeje i sportske uspehe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading