"OVO ĆE BITI POSLEDNJI PLES": Novak šokirao planetu - stigao na gala proslavu i izazvao potres neviđenih razmera! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.07.2024

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovoga se svi ljubitelji tenisa sa pravom pribojavaju.

"OVO ĆE BITI POSLEDNJI PLES": Novak šokirao planetu - stigao na gala proslavu i izazvao potres neviđenih razmera! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/ Danny

Tokom zvanične konferencije za medije srpskog olimpijskog tima, Novak Đoković izrazio je nadu da će imati priliku da se sastane sa Rafaelom Nadalom u drugom kolu Olimpijskih igara. Ukoliko obojica uspešno prođu svoje rivale, očekuje se da će doći do ovog velikog duela. Đoković je istakao da je svestan Nadalovih povreda, ali mu izražava veliko poštovanje i nestrpljenje da ponovo zaigra protiv "kralja šljake".

Na gala večeri u organizaciji "Luj Viton Fondacije", Novak Đoković je izjavio da je impresioniran događajem i da je oduševljen što ima priliku da bude deo takve manifestacije. Takođe, izrazio je nadu da će imati priliku da se sretne sa Nadalom u drugom kolu Olimpijskih igara, ističući da će to biti "poslednji ples za obojicu".

- Divno je biti ovde, prvi mi je put i impresioniran sam. Velika je privilegija biti deo ovakvog događaja, sa lepim i elegantnim ljudima - istakao je Novak, a zatim jednom izjavom šokirao planetu:

- Očigledno je da nije igrao puno i njegov renkig je pao. Tako da je uvek mogućnost da se sretnem s njim u nekim ranim rundama. Idemo, to će definitivno biti spektakl, kao u stara dobra vremena. Nadam se da ćemo se sresti u tom 2. kolu jer će to biti poslednji ples za obojicu. Svako poštovanje za Rafu. Jeste imao problema sa povredama, ali je i dalje kralj šljake. Ono što je on uradio na terenima Rolan Garosa je neprocenjivo, jedva čekam da zajednom sa njim izađem na teren.

 

 

Najbolji teniser u istoriji belog sporta, Novak Đoković svoj put ka toliko željenom najsjajnijem olimpijskom odličju, započeće mečom protiv Metjua Ebdena. Nole će protiv Austrlijanca igrati u subotu, 27. jula od 13.30 časova. 

Nakon odustajanja Janika Sinera i Holgera Runea, a shodno činjenici da se nosioci za teniski turnir određuju na osnovu ATP liste koja je objavljena 10. juna, Đoković će biti drugi nosilac na turniru, tako da se ne može sastati sa najvećim konkurentnom Špancem Karlosom Alkarazom sve do velikog finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading