DRIM-TIM IZ HUMSKE: Nakon Džonsa, Partizan aktivira još jednu transfer-bombu - direktno iz NBA lige među crno-bele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.07.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Obradović može biti zadovoljan.

DRIM-TIM IZ HUMSKE: Nakon Džonsa, Partizan aktivira još jednu transfer-bombu - direktno iz NBA lige među crno-bele!

Foto: Starsport

Na košarkaškoj transfer-pijaci ne jenjava uzbuđenje, a posle najave dolaska Karlika Džonsa u redove Partizana, novi talas uzbuđenja stiže sa saznanjem da su crno-beli vrlo blizu dovođenja još jedne zvezde - Alekseja Pokuševskog.

Ovaj košarkaš je bio na širem spisku reprezentacije Srbije pred Olimpijske igre, ali nažalost nije uspeo da se nađe među odabranim igračima koji će predstavljati našu zemlju u Parizu.

Nakon što je propuštena prilika da se prikaže na Olimpijadi, Pokuševski je pronašao novu priliku i započeo pregovore sa Partizanom. Kako se nezvanično saznaje, dogovor je postignut i sada se samo čeka zvanična potvrda transfera.

Aleksej Pokuševski rođen je 2001. godine, a i pored činjenice da je veoma mlad već ima impresivnu košarkašku karijeru iza sebe. Branio je boje klubova poput Olimpijakosa, Oklahome i Šarlota, a njegov dolazak u Partizan sigurno će privući pažnju ljubitelja košarke širom regiona.

Foto: Tanjug/AP

Oblači crno-beli dres - Aleksej Pokuševski?

 

Očekuje se da će Pokuševski biti još jedno pojačanje za Partizan, a njegovo iskustvo iz NBA lige sigurno će biti od velike koristi za tim.

Treba podsetiti da je Košarkaški klub Partizan danas i zvanično rastao sa dosadašnjim košarkašem Urošem Trifunovićem.

Uzbuđenje raste iz dana u dan dok se čeka zvanična potvrda transfera, a navijači Partizana s nestrpljenjem iščekuju novu sezonu sa potencijalno sjajnim novim igračem u timu.

Pokuševski je svoju igračku karijeru započeo u mlađim kategorijama novosadskih klubova Kadet i Stars. Kasnije je usledio prelazak u redove Vojvodine, iz koje 2019. prelazi u Olimpijakos.

Godinu dana kasnije je usledio put preko bare, gde je postao član Oklahome, a čini se da ovog leta Pokuševski "vadi kartu u jednom pravcu" i da će se u crno-belom dresu oprobati među najboljim košarkašima Starog kontinenta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading