ŠTA ĆE KONJ NIKOLE JOKIĆA KOD DESINGERICE? Otkriveni šok-detalji nakon skandaloznog snimka! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

26.07.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Despić je ponovo uspeo da iznenadi javnost!

ŠTA ĆE KONJ NIKOLE JOKIĆA KOD DESINGERICE? Otkriveni šok-detalji nakon skandaloznog snimka! (GALERIJA)

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages, M.P./ATAImages

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, ponovo je uzburkao javnost svojom najnovijom pesmom "Rendalicca", koja je izazvala burne reakcije širom regiona. Pesma je brzo stigla na sedmo mesto Jutjub trendingu, ali je istovremeno izazvala i negodovanje mnogih. 

Desingerica je poznat po svojim ekstremnim nastupima, a u novom spotu nije izostalo šokantnih scena. Između ostalog, reper udara ljude patikom u glavu, renda kačkavalj po njima, pa čak i pljuje u njihova usta. Jedna od scena privukla je pažnju javnosti - vožnja trkačkog konja, koji je, kako saznaje "Kurir", iz ergele košarkaša Nikole Jokića. Ova neobična saradnja izazvala je dodatnu pažnju javnosti.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić je pozajmio konja Desingerici

Značenje reči "bauljam" i "ćarlijam"

U pesmi se pominju i reči "bauljam" i "ćarlijam", koje su starijim slušaocima poznate, dok mlađima možda nisu. "Ćarlijati" je stara srpska reč koja potiče iz perioda turske vladavine i označava lagano komešanje vazduha ili tiho pričanje. Sa druge strane, "bauljati" se često koristi za opisivanje pijanih avantura ili teškog kretanja nakon noćnog provoda. Neki smatraju da ove reči u pesmi dobijaju filozofski prizvuk, dok će Desingerica morati lično da objasni njihovo značenje.

Desingerica je još jednom potvrdila svoj status kontroverznog repera i izazvala pažnju javnosti svojom novom pesmom "Rendalica". Dok neki osuđuju njen rad, drugi ističu da je upravo ova vrsta provokacije ono što je čini jedinstvenom na domaćoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading