GROBARI U TRANSU: Ponoćna bomba je detonirala - oglasio se i Ostoja Mijailović!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.07.2024

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga je konačno gotova...

GROBARI U TRANSU: Ponoćna bomba je detonirala - oglasio se i Ostoja Mijailović!

Foto: Starsport

Nakon što je imao rok do ponoći da pronađe NBA angažman, Karlik Džons je konačno potvrdio svoj dolazak u Partizan za sledeću sezonu. Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti, a navijači su veoma uzbuđeni zbog dolaska ovog talentovanog košarkaša.

Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, takođe se oglasio na društvenim mrežama, koristeći stilski sličan Đokovićevom, potvrđujući tako veliko pojačanje za tim.

Reakcije javnosti su veoma pozitivne, a fanovi Partizana već nestrpljivo iščekuju početak nove sezone kako bi videli Džonsa u akciji. Njegovo iskustvo i talenat sigurno će biti od velike koristi za tim.

Kao košarkaš sa NBA iskustvom, Džons je privukao pažnju mnogih klubova širom sveta. Njegov dolazak u Partizan predstavlja veliko pojačanje za tim i potvrdu ambicija kluba da se vrati na vrh evropske košarke.

 

 

Džons je svoj dolazak u Partizan potvrdio putem društvenih mreža, koristeći simbolične poruke koje su odmah privukle pažnju javnosti. Ovo je izazvalo veliko uzbuđenje među navijačima, koji već s nestrpljenjem očekuju njegov debi u novom dresu.

Dolazak Karlika Džonsa jasno pokazuje ambiciju Partizana da se vrati na staze uspeha i da se ponovo etablira kao jedan od vodećih timova u evropskoj košarci. Sa ovakvim pojačanjem, očekivanja navijača su veoma visoka.

Da podsetimo, dvadesetšestogodišnji Karlik Džons je rođen u Sinsinatiju. Karijeru je započeo u ekipi Teksas Legends nakon čega je nastupao za Dalas, Denver i Čikago. Prethodnu takmičarsku godinu proveo je u Kini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading