EVO KAKO JE ČOLA IZGUBIO NEVINOST! Priča je mnoge šokirala, pevač se ne libi da priča o ovim detaljima!

Autor:

Zabava

08.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, legendarni pevač Zdravko Čolić (73) za kog mnogi kažu da i u svojoj osmoj deceniji izgleda kao dečačić, oduvek je bio poznat po svom disciplinovanom pristupu životu i brizi o zdravlju.

EVO KAKO JE ČOLA IZGUBIO NEVINOST! Priča je mnoge šokirala, pevač se ne libi da priča o ovim detaljima!

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić

Čuveni pevač Zdravko Čolić rekao je jednom prilikom da je na livadi izgubio nevinost, pa su mnogi pozdravili to što je po pitanju ovoga bio poprilično iskren.

 Prvi se*s sam doživeo s jednom čobanicom na livadi. Nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce kao dete iz grada bio sam jako simpatičan. Meni je i pre toga se*sualnost visila u vazduhu. Kraj Mostara postoji mesto Potoci, gde su me više puta "napale" starije devojke - ispričao je Zdravko za medije iz Mostara, pa je dodao:

Foto: youtube.com/Zdravko Colic

Zdravko Čolić

 

 

- Jedna od njih, s velikim "sikama" i malom zadnjicom dosta mi se svidela. To je bilo nešto stvarno divno i nezaboravno, ali nikako nije došlo do kontakta, ne znam zbog čega, je li što sam otišao dva dana ranije, pa nije uspela da me obradi kako valja, ili je nešto drugo bilo u pitanju, ali tu se na kraju ništa nije desilo. Morao sam da pričekam čobansku varijantu koja je za mene potpuno normalna i uzbudljiva kao i pastirski rok. 

Foto: youtube.com/Zdravko Colic

Zdravko Čolić slika iz mladosti

 

Inače, legendarni pevač Zdravko Čolić (73) za kog mnogi kažu da i u svojoj osmoj deceniji izgleda kao dečačić, oduvek je bio poznat po svom disciplinovanom pristupu životu i brizi o zdravlju.

Izvor blizak pevaču otkriva da Čolić veoma vodi računa o ishrani, snu i fizičkoj aktivnosti, te da je ova trojka ključna za njegov izgled i vitalnost.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading