MICIĆ MAJSTORSKI UPOSLIO MILUTINOVA! Pas bez gledanja, pa ZAKUCAVANJE (VIDEO)

Autor:

Sport

16.07.2024

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" vode na poluvremenu

MICIĆ MAJSTORSKI UPOSLIO MILUTINOVA! Pas bez gledanja, pa ZAKUCAVANJE (VIDEO)

Foto: Profimedia

Košarkaši Srbije trenutno igraju prvi meč pripremnog turnira u Abu Dabiju protiv Australije i na poluvremenu vode sa 40:39.

Videlo se na terenu da se radi o pripremnom meču, pa su obe ekipe igrale od početka vrlo lagodno. Mnogo se lopti gubilo, u čemu je prednjačila ipak Srbija, pa je Australija stekla vođstvo. Vrtela se ta razlika uglavnom oko pet poena, koliko je iznosila i posle prve četvrtine. Posle vrlo "mlake" prve deonice, "orlovi" su u drugu ušli nešto ozbiljnije. Najlepši potez prvog poluvremena viđen je tada, kada je Vasa bez gledanja uposlio Milutinova. Centar Olimpijakosa je znao da mu se oduži i silovito je zakucao.

Veoma brzo u istom ritmu nastavio je i Jokić koji je prelepo "namestio" alej-up Petruševu. Ipak, nedostajalo je čvrstine u odbrani, pa su "kenguri" i dalje predvođeni trojkama Milsa

imali prednost, sve do samog kraja druge deonice. Tada je defanziva proradila i zahvaljujući odlične dve reakcije u odbrani i dobro istrčanim kontrama, Srbija je na veliku pauzu otišla sa poenom prednosti.

Da podsetimo, olimpijski turnir za srpske košarkaše startuje 28. jula kada če u Lilu sa početkom od 17.15 časova odmeriti snagu sa selekcijom SAD-a, a zatim slede dueli protiv Portorika tri dana kasnije u istom terminu, dok grupnu fazu "orlovi" završavaju 3. avgusta kada će se od 21 čas sastati sa Južnim Sudanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading