KAKVA BLAMAŽA NAŠIH KOMŠIJA: Urnebesna scena na otvaranju OI! Delegacija Severne Makedonije se izgubila u prostoru!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.07.2024

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izazvali su smeh svih prisutnih.

KAKVA BLAMAŽA NAŠIH KOMŠIJA: Urnebesna scena na otvaranju OI! Delegacija Severne Makedonije se izgubila u prostoru!

Foto: Twitter.com/printscreen/Карамба Барамба

Olimpijske igre u Parizu su zvanično otvorene spektakularnom svečanom ceremonijom koja je oduševila sve prisutne. Prvi put u istoriji, ceremonija otvaranja je održana van stadiona, što je bio jedan od neobičnih momenata ceremonije. Umesto na stadionu, ceremonija se održala duž reke Sene, od mosta Osterlic do Trokadera, pružajući nezaboravan prizor za sve prisutne i gledaoce širom sveta.

Parada sportista je bila jedan od najupečatljivijih momenata ceremonije otvaranja. Ukupno 6.800 sportista i 205 delegacija ukrcanih na 85 čamaca spustilo se rekom tokom spektakularne parade. Ova neobična parada je sigurno ostavila dubok utisak na sve prisutne, pružajući jedinstvenu perspektivu na tradicionalni defile sportista.

Međutim, ceremonija svečanog otvaranja OI 2024 nije baš protekla glatko za sve zemlje učesnice.

Jedan od najzanimljivijih trenutaka tokom parade delegacija bio je nezaboravan gaf delegacije Severne Makedonije. Naše komšije su se okrenule na pogrešnu stranu prilikom predstavljanja, što je rezultiralo snimcima njihovih leđa dok su mahali zastavom i pozdravljali okupljene navijače. Ovaj neplanirani trenutak sigurno će ostati upamćen kao urnebesna scena ceremonije otvaranja.

 

 

Pored delegacije Severne Makedonije, sličan propust napravila je i delegacija Luksemburga. Ovaj neobičan trenutak dodatno je obogatio ceremoniju otvaranja i pružio publici širom sveta nešto o čemu će se dugo pričati.

Olimpijske igre su počele na spektakularan način, obećavajući još mnogo uzbudljivih i nezaboravnih trenutaka u narednim danima takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading