JELENA NAPOKON OTKRILA ISTINU O SVOM BRAKU: Pevačica nakon SPEKULACIJA o RAZVODU - ŠOK PREOKRET!

Autor:

Zabava

27.07.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica progovorila o braku sa suprugom!

JELENA NAPOKON OTKRILA ISTINU O SVOM BRAKU: Pevačica nakon SPEKULACIJA o RAZVODU - ŠOK PREOKRET!

Foto: Instagram.com

Pevačica Jelena Mudronja i njen suprug ne kriju svoju ljubav, a nedavni kadrovi sa plaže na Crnogorskom primorju to potvrđuju. Emocije su očigledne, a Jelena je istakla da je poverenje ključno za njihov dugogodišnji brak.

Jelena Mudronja nije skrivala svoja osećanja prema suprugu ni pred kamerama. Učesnica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" ističe da je njihova ljubav obostrana i da je srećna što može da je pokaže javno. Njeni fanovi su oduševljeni iskrenošću i emotivnošću koju Jelena pokazuje, kako na sceni, tako i van nje.


Kadrovi sa plaže na Crnogorskom primorju otkrivaju nesvakidašnju ljubavnu priču pevačice Jelene Mudronja i njenog supruga. Njihove emocije su iskrene i ne skrivaju ih ni pred kamerama. Ova javna demonstracija ljubavi dobila je veliku pažnju javnosti, koja pozdravlja iskrenost i emotivnost pevačice.

Jelena Mudronja je dobila veliku podršku svojih fanova i javnosti zbog iskrenosti koju pokazuje u vezi sa svojim brakom i emocijama prema suprugu. Njeni otvoreni i iskreni stavovi o ljubavi i braku su inspiracija mnogima, a njeni fanovi sa oduševljenjem prate svaki njen javni iskaz ljubavi prema suprugu.

- Svakako, ja i moj suprug smo zaljubljeni već godinama i uživamo u braku. Poverenje je tu najbitnije jer ja se bavim ovavim poslom i da nema poverenja ne bi ničega bilo. To je bitno od samog starta da je uzajamno i poštovanje i to je uspeh. Volimo i da ugađamo jedno drugom – ispričala je Jelena za Grand.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading