OVO JE KLJUČNO UNAPREĐENJE NOVOG AJFONA 16 PRO I PRO MAX! Evo kako će izgledati novo "Eplovo" čudo!

Autor:

Biznis

04.09.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz "Epla" tvrde da će novi ajfoni podići iskustvo na viši nivo.

OVO JE KLJUČNO UNAPREĐENJE NOVOG AJFONA 16 PRO I PRO MAX! Evo kako će izgledati novo "Eplovo" čudo!

Foto: Printscreen/Youtube

Novi iPhone 16 Pro i Pro Max zadržavaju poznati dizajn sa nekoliko ključnih unapređenja, uključujući veće ekrane i novo dugme „spatial Vision“ za snimanje videa.

Dugo očekivani iPhone 16 Pro i Pro Max deo su nedavnih curenja informacija, pružajući nam uvid u konačan dizajn i karakteristike ovih nadolazećih uređaja. Iako promene možda nisu toliko drastične kao kod nekih prethodnih iteracija, novi modeli obećavaju niz unapređenja koja bi trebala podići iPhone iskustvo na viši nivo.

Najpre, Apple je odlučio da zadrži dizajn koji obezbeđuje kontinuitet sa iPhone 15 Pro i Pro Max modelima. iPhone 16 Pro i Pro Max zadržaće sličnu estetiku, sa manjim prilagođavanjima koja doprinose poboljšanoj funkcionalnosti i upotrebljivosti.

Više nema nedoumica oko dizajna iPhone 16 Pro i Pro Max telefona

Jedna značajna promena je uvođenje novog dugmeta, za koje se veruje da će se zvati “spatial Vision” ili “spatial video” dugme. Očekuje se da će ovo dodatno dugme biti namenjeno snimanju videa, i verovatno koristiti force touch tehnologiju, sličnu onoj koja se nalazi u trackpad-u MacBook Pro, pružajući precizne i brze interakcije. Postoji spekulacija da bi novo dugme „spatial Vision“ ili „spatial video“ moglo biti prilagodljivo, omogućavajući vam da dodelite različite funkcije prema vašim specifičnim potrebama.

iPhone 16 Pro i Pro Max imaće nešto veće ekrane u poređenju sa svojim prethodnicima, sa veličinama od 6,3 inča i 6,9 inča, respektivno. Ovo povećanje veličine, u kombinaciji sa tanjim ivicama, će pored estetskog momenta dobro doći i za unapređenje iskustva gledanja i igranja.

Dok će iPhone 16 Pro i Pro Max zadržati sličan dizajn kamere kao njihovi prethodnici, iPhone 16 i 16 Plus će proći kroz značajnije promene. Ovi modeli će imati redizajniran raspored kamera, sa vertikalno poravnatim sočivima koja zamenjuju kvadratni dizajn iz prethodnih iteracija.

Uprkos redizajnu kamere, iPhone 16 i 16 Plus će zadržati trenutne veličine ekrana od 6,1 inča i 6,78 inča, respektivno. Ova konzistentnost osigurava da korisnici koji su navikli na ove veličine neće morati da se prilagođavaju novim dimenzijama. Što se tiče vremena objave, očekuje se da će novi iPhone modeli biti dostupni u septembru, u skladu sa tradicionalnim Apple-ovim rasporedom lansiranja, piše Geeky-Gadgets.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading