NAVIJAČI OPTIMISTIČNI PRED MEČ SA ŠPANCIMA: Siguran sam da sa ovom ekipom možemo dobar rezultat da napravimo!

Autor:

Sport

05.09.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiju očekuje važan duel sa Špancima.

NAVIJAČI OPTIMISTIČNI PRED MEČ SA ŠPANCIMA: Siguran sam da sa ovom ekipom možemo dobar rezultat da napravimo!

Foto: Republika.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije igra večeras od 20.45 prvu utakmicu A divizije Lige nacija na stadionu "Rajko Mitić". Ovo je veoma bitan duel sa za izabranike Dragana Stojkovića Piksija koji je skroz podmladio tim, a nije mogao da računa na svoje najbolje igrače zbog povreda, tako da će okršaj sa prvakom Evrope biti veoma težak.

Navijači polako pristižu na stadionu, a naš portal našao se na licu mesta. Jedan od navijača je poručio da ćemo dobro proći sa nerešenim rezultatom. Takođe, veruje da Srbija može da napravi dobar rezultat sa ovom ekipom.

Foto: Republika.rs

Navijači veruju u Srbiju

- Mislim da ćemo dobro proći ako bude 1:1. Omiljeni igrač mi je Mitrović, ali on danas nažalost ne igra, ali siguran sam da sa ovom ekipom možemo dobar rezultat da napravimo. Što se tiče Milenkovića, on je kapiten jer je dugo tu, a nismo toliko upućeni šta se dešava između igrača, tako da ima razloga zašto je Piksi baš njega izabrao - istakao je navijač.

Španci dolaze kao aktuelni šampioni Evrope, naš nacionalni tim prolazi kroz turbulentno razdoblje. Sa tim u vidu, favorit za večerašnji meč je jasan, ali fudbal često donosi iznenađenja. 

Španci su nedavno osvojili titulu prvaka Evrope, a ovo će im biti prvi duel nakon ovog velikog podviga. Biće zanimljivo videti kako če se snaći Piksijeva četa koja je skroz u drugačijem i podmlađenom sastavu u odnosu na prethodno takmičenje, Evropsko prventvo u Nemačkoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading